Való Világ 7 szereplői

vv-dori-pucsitA Való Világ 7 villa bulijain nem unatkoztak az újdonsült lakók. VV Laci már a kisfilmjében megígérte, hogy minden nőt az ujja köré csavar, első áldozata Török Dóri lett, aki engedett a csábításnak. Ömlik, fröcsög a tesztoszteron a VV7-ben.
– Valójában nem vagy az esetem, de szerintem még találkozni fogunk kint – mondta Laci, aki pár perc múlva már a sörösdobozt, sőt a fejét is VV Dóri mellei közé dugta. Lefekvéskor pedig arra is megkérte, hogy simogassa meg. A két villalakó, úgy tűnik, már az első este komolyan összebarátkozott, de minden nő baszik takaró nélkül.
A Való Világ 7 szereplői: VV Dani, Rócs Dániel – VV Dennis, Dénes Gábor – VV Dóra, Török Imola Dóra – VV Fanni, Novozánszki Fanni – VV Laci, Czirok László – VV Vikcsu, Horváth Viktória – VV Edina, Kosza Edina Klaudia – VV Maci, Bulyáki Zsolt – VV Reni, Lukács Renáta – VV Dávid, Bacsa Dávid – VV Ádám, Nagy Ádám – VV Zsuzsa, Balog Zsuzsa – VV Robin.
Női szereplőkre linkek: Balog Zsuzsa, Balogh Zsuzsanna, Balogh ZsuzsiHorváth Viki, Horváth Viktória, Kosza Edina, Kosza Edina Klaudia, Lukács Renáta, Lukács Reni, Török Dóra, Török Imola Dóra.