Velencében ébredt Varsó helyett Ihász Petra

ihasz_petraMár ez is hír a bulvársajtóban: Frissen szeretett volna megérkezni Varsóba a másnapi fotózásra Petra, így Bécsben a vonatra szállás után alvást erőltetett magára. A modellt a kalauz sem ébresztette fel. Így másnap reggel nagy szemeket meresztett, amikor a varsói Dworzec Centralny helyett Velencében, a Santa Lucia pályaudvaron ugrott le a vonatról.
– Rettenetesen fáradt voltam, kimerítő volt az egész napos bécsi fotózás – meséli a Borsnak Petra.
– Arra gondoltam, hogy az éjszakát hasznosan fogom eltölteni, és ahelyett, hogy szállóba mennék, felszállok egy hálókocsis járatra, és reggel pihenten érkezem a következő munkám helyszínére, Varsóba. Felszálltam a vonatra, megkerestem a fülkémet, és kényelmesen elhelyezkedtem – folytatta a modell. Hamarosan elindultak, őt pedig a fáradtság és a monoton zötykölődés mély álomba ringatta.
A kalauz nemsokára érkezett, de látta, hogy Petra édes álmát alussza, ezért békén hagyta ôt. A csinos modell így csak másnap reggel ébredt fel. Rendbe szedte magát, és felhívta a szervezőjét, hogy biztosan várja- e az állomáson.
– A legnagyobb meglepetésemre a fônököm idegesen közölte, hogy már egy félórája ott áll az állomáson, de nem látott leszállni, merre vagyok. Mondtam, hogy még a vonaton, és éppen most érkezem. Kinéztem az ablakon, és meghűlt bennem a vér. A táblán a következő felirat kívánt nekem jó reggelt: „Isten hozott Velencében!”. Úgy látszik, a fáradtságtól figyelmetlenségemben rossz szerelvényre szálltam. Ráadásul a nagy sietségben az egyik kisbôröndömet a vonaton hagytam, ebben voltak a méregdrága fehérneműim, amit a fotózáson viseltem volna.
Szerencsére az előző napi munkám bérét helyben kifizették, így volt nálam elég pénz. Nem volt mit tenni, az állomáson taxit fogtam, és robogtam a repülőtérre. Hihetetlen mázlim volt, elértem egy gépet, amelyik elrepített Varsóba. Az volt a tervem, hogy a két külföldi fotózásomért kapott pénzbôl megnézem Párizs nevezetességeit. Hát ez enyhén szólva nem jött össze, hiszen a repjegy, a taxidíj és a munkaruhám pótlása elvitte a pénzem nagy részét. A párizsi álmommal együtt. Forrás Bors
Ihász Petra másik énje mint Viva Small a pornósztár – További képek itt >

One thought on “Velencében ébredt Varsó helyett Ihász Petra

Vélemény, hozzászólás?