Vibrátor és dildó volt a kezdet Anita életében

Szoftpornó vibrátor és dildó volt a kezdet Anita Bellini pornós pályafutásában. 18 éves volt, amikor eldöntötte, hogy kipróbálja magát pornószínésznőként. Először felkeresett egy pesti ügynököt. Bement egy válogatásra, ott megnézték, mondták, hogy kis aranyos, lefotózták, aztán a képeket elküldték a producereknek. Utána nem sokkal hívták is, hogy szeretnének vele dolgozni.

anita-bellini-vibratorral

Anita Bellini debreceni pornósztár szex shop vibrátorokkal és dildókkal kezdte a pornózást. A képen vékony anál vibrátor van a kezében. Később aztán nagyobb méretek, me a négerek és pisiszex jött! Most vajon mi jön még?

A videón vibrátor szex önkielégítés látható. Anita Bellini, pornós nevei Anita Bellini Berlusconi, Anita Berlusconi, Anita Luv. Kipróbálta magát a legsúlyosabb műfajokban is, és bevállalt már mindenféle méretet és testnedvet, a beszélgetés során egy egyszerű, vidám és szerény lányt ismerhettünk meg, akinek a legvadabb szórakozása az, hogy a barátaival sörözik az albérletében. A teljes cikkkért kattins ide.