Vibrátor szex Pencsikoff Aliz és Szalai Alexandra leszbi jelenetében

A Szexpláza online szexshopban a hatalmas nyuszi vibrátor választékból két strapabíró kellemes darabot vettek a lányok, és vibrátor szex, leszbikus szex hardcore jelenetet forgattak a Szexpláza pornójában.

szalai-alexandra-pencsikoff-aliz-vibratorral-szexelnek

A Szexplázában nyuszi vibrátorokkal (csiklóizgatós vibrátor, klitorisz karos vibrátor) élvezkedik Pencsikoff Aliz és Szalai Alexandra. A biszex lányok a vibrátoros szex formációt szeretik.
– Magától jött az egész. Az elsőnél a buliban már elkezdtünk táncolni, csókolózni, simogatni egymást. Egy üveg pezsgővel aztán hazaballagtunk egy harmadik barátnőnk házába, ahol a szülők hálójában landoltunk. Minden természetesen jött magától, nem volt kérdés, nem volt semmi szégyenérzet, görcs, zavar, semmi. Csak vad egymásra kattanás – mondta a pornófilm forgatás után Alexandra, aki a leszbikus kalandjának köszönhetően megtudta, milyen is ő, és vállalt Fehér Tímeával is lezbipornót.
– Miben volt ez más, mint egy pasival? Ritkán találkozni olyan férfival, akinek természetesen jön az a türelem, gyengédség, amit egy női test izgatása megkíván. Amikor ez az egész tapasztalatszerzés történt, nem tudtam túl sok jó pasis szexélményről beszámolni, random-szerűen tudtam csak eljutni a csúcsig, picit el is voltam keseredve, hogy nekem ez soha nem fog menni. Aztán az első csajos szex után esett le, semmi baj nincs velem, csak eddig nem tudtam, hogy hozzám türelem kell… – mondta Aliz.
A magyar Pencsikoff Aliz és Szalai Alexa csajokról a teljes pornós anyagot, fizetendő díj ellenében tagok nézhetik meg itt, ahová jelszót ezen az oldalon vásárolható.