Voksán Virág faszt szop, ez szex vagy pornó?

Dr Genya orálszex képet közöl hírességről, megnézheted itt a teljes galéria pedig itt. A Retek és szutyok kurvák plasztikázva című cikkében Vokság Virág, Dj flower is szerepel. A playmate és lemezlovas lányról így ír: „Az elmúlt években inkább DJ-ként turnézó playmate hat éve operáltatta meg a melleit, később azt mondta, a beavatkozás révén egyértelműen megugrott az önbizalma, sőt, nőtt a kisugárzása is, bármit is jelentsen ez. Kérdésünkre nemrég azt mondta, szerinte egy-két műtéttel nincs semmi gond, a lényeg az, hogy az alany ne essen át a ló túloldalára. (A kép a Califorgia.com oldalról került beillesztésre, nem az S1EX.com szerveren található.)

A DJ Flower néven működő Voksán, aki a haknikon szopja a fönökséget, maradt az első méretnél, az 550 köbcentis implantátumnál, viszont feltöltette a száját, a lényeg, hogy nem esett át a ló túloldalára, ugye. Csak felismerni nehéz néha, és pasit is elég nehezen talál. De persze nem ezért.”
További Voksán Virág bejegyzések: Csöcsörésznék a nagymellű csajokat a férfiak – A teljes cikk itt olvasható.

A fotó az Indafotó.hu oldalról lett beágyazva. További szex, erotika, bulvár: Voksán Virág meztelen Playboy képek – Voksán Virág a pokol angyala retró meztelen képek – Benkő ecsetvégre kapja Dj Flower lyukát – Voksán Virág szex titka.

Szexi vastangában pózolt Voksán Virág – Voksán Virág és az egyéjszakás kalandok – Szexképei miatt perel a magyar modell Voksán Virág – Voksán Virág szexi házi videója – Voksán Virág nem szégyelli a házi szexképeit – Voksán Virág perel orálszex és faszverős fotói miatt – Voksán Virág meztelen képei – Voksán Virág pornóképek – Voksán Virág melltartó nélkül nélkül – Voksán Virág meztelen – Magyar Playmate pinák meztelenek – Voksán Virág faszt szop az amatőr fotókon itt.