Weisz Ágnes Fanni fotója szexoldalakon bukkant fel

Weisz Fanni fotója szexoldalakon bukkant fel, ezzel a címmel csalogatták a látogatókat a bulvárlapok. A cikkben lopásról, csalásról, jogokkal való visszaélésről van szó.
Vigyázat a nyilvános szereplésekkel! – Sok magyar lány szépségversenyeken, weblapokon, közösségi oldalakon közszereplést vállal, és utána csodálkozik, hogy a az erotikus és bulvármédiákban olyan dolgokkal találkozik, ami neki nem tetszik.
Sokan a magánéletükről is nyilatkoznak, kivel, meddig, mikor, most szingli vagyok, stb. Fotózásokon, videókon tangában, bugyiban, és egyre többen meztelenül a világ elé tárják a bájaikat. Miután szétrakták a lábukat és erotikus mozgást végeznek a testükkel, azt gondolják, hogy az erkölcsi morál velük kivételt tesz.
Vigyázat a közösségi oldalakkal! – Weboldalak tízezrei jelenítik meg közösségi oldalakról a tagok profilképeit és a linkeket. Legismertebbek a Facebook alkalmazások. Minden közösségi oldalon a tag állítja be, hogy engedélyezi-e az adatlapja, fotói és adatai nyilvánosságát. Bognár Franciska a TV2-nek nyilatkozott a témában, a videó itt nézhető.

A média szerint 800 modell fotójával és adataival, közte a siket szépségkirálynőével is visszaéltek, és feltöltötték egy szexoldalra.
– Azzal a jótékonysági tevékenységgel, amelyet Weisz Fanni végez, még a fürdőruhás fotózás sem fér össze. Nagyon elkeserít, hogy vannak olyanok, akik visszaélnek fiatal lányok jó hírével és a saját mocskos kis céljaikra használják a nyilvános fotókat – dühöngött a Blikknek a Szexoldal lopta el Fanni képét című cikkben a magyar Miss Intercontinental édesanyja Lénárt Ágnes. A modellügynökség, amelynek holnapjáról az állítás szerint lelopták a képeket, már megtette az első lépéseket. A honlap tulajdonosa leszedette a fotókat a szexoldalról, ám mire ez megtörtént, több külföldi erotikus oldalra is felkerültek a portfóliók.
Ahhoz képest, hogy még a fürdőruhás fotózást is elitéli az anyuka… na de ezt inkább hagyjuk. Források: TV2, Blikk, Velvet. A nagy kép a Szépségkirálynő blogspotról lett beillesztve. Tehát nem ellopva, letöltve, tárolva, hanem beillesztve. Az alábbi képre kattintva egy videót nézhetsz meg:

Elgondolkodtató az is, hogy miért pont bizonyos szexoldalakkal kapcsolatban van probléma. Modell oldalakon is van olyan rész, az aktfotózásnak nevezett meztelenkedéseknél lányok megmutatják a nemi szerveiket. Úgynevezett nyitott lábas aktokon betekintést engednek a vaginájukja. Neves oldalakon is vannak különféle témakörök, ahol megférnek a lányok a pornó és erotika mellett. A Velvet, Startlap, Videa, Indavideó, stb. oldalakon nem probléma, hogy szexuális tartalom mellett szerepelnek modell lányok nevekkel, képekkel, videókkal.
Egy lány véleménye egy modell közösségi oldalról: A mai világban, ahol az ember felregisztrál olyan oldalra, ahova képeket tölt fel sajnos vállalja a felelősséget, hogy ezzel visszaélhetnek, ezért meg kell válogatni ki milyen képet tölt fel magáról (pl Facebook), vagy korlátozza a hozzáférhetőséget, hogy csak ismerősök férjenek hozzá, akikben megbízik. Pont erről volt szó egy órán, ahol a polgári jog tanárom mondta. Én is úgy gondolom, hogy ez nem fair, de sajnos ezekkel nem nagyon lehet mit csinálni, max. kötelezni, hogy vegyék le az oldalról.
Szexi „lopott” videó, intelligens bikiniben a szépségek:

A videóban: Fürdőruhára vetkőznek a Szépségkirálynők. Szunai Linda, Weisz Fanni, Frits Patrícia és Katona Renáta mutatták meg tökéletes testükön az idei bikini divatot. Már Róbert stylist szerint a fürdőruhák egyre intelligensebbek , hiszen könnyebben száradnak és bőrbarát anyagból készülnek. Ha valaki igazán divatos szeretne lenni a strandokon, érdemes egy strandpapuccsal és kalappal feldobnia a szettjét.
További információk: Profikép egy fotónak egy kivágott részlete, amelyet a tag állít be magának. Képek és videók beillesztése: Más weboldalakról, blogokról, internetről a saját oldalára ezeket bárki meg tudja jeleníteni. Ha valamelyik oldal ezt nem szeretné, akkor ezt szövegesen tilthatja, vagy a legegyszerűbb, hogy a szerverén ezt nem teszi lehetővé.