Weisz Fanni megalázott kislány volt

Weisz Fannit sokszor bántotta az édesapja. Tvrtkónak egy húsz éves lány a példaképe, aki nem más, mint Weisz Fanni. Ők ketten a magánéletben is jóban vannak, Fanni már szinte családtag Tvrtkóéknál, sőt a siket szépség azt mondja, a műsorvezető kicsit olyan neki, mintha az édesapja lenne.

Weisz Fanni igazi apja már nem él, édesanyja elmondta, sokat ivott, és sokszor bántotta őket. A Frizbiben az is kiderült, Fannit sokszor kiközösítették és megalázták, ezért sokáig nem mert megszólalni, holott ő nem néma. De Tvrtkónak hála, ma már a saját hangján is képes kommunikálni…
További Weisz Fanni: Weisz Fanni, az esélyegyenlőség és a seggmutogatás cikk – Weisz Fanni szétrakta a lábát egy rendezvényen a fotósnak – Szexi bikinis képek készültek Weisz Fanniról a modellkarrierjéhez videó itt – Weisz Fanni élete – Weisz Fannitól félnek a pasik – Szexhirdetésre használták Weisz Fanni fotóit – Weisz Fanni fotók Pintér Katalinnal a Woodman castinglánnyal – Weisz Ágnes Fanni fotója szexoldalakon bukkant fel – Weisz Fanni harcol a koronáért – Szépségkirálynő választáson résztvevő csajok.