Zoltán Erikát négy pasi dugta, pedig jó pina volt


Zoltán Erika pinát villantott fiatal korában. Gondoltad volna, hogy a „Túl szexi lánynak” csupán négy pasija volt az életében? Ugye nem! Pedig így van. Zoltán Erikát arra kértük a pazar hangulatú siófoki koncertje után, hogy a 25 éves jubileum kapcsán (1986-ban Szerelemre születtem című dalával tűnt fel a siófoki Interpop fesztiválon) fedje fel végre a legféltettebb fiúkkal kapcsolatos titkait, és kötélnek állt.
– Nem tartottam magam csinosnak és szépnek. Tiniként kimondottan szégyenlős voltam. Nagyobb melleket szerettem volna, és hosszabb hajat. Kicsivel később ugyan, de plasztikai sebész nélkül megkaptam a nagyobb méretet – nevetett Zoltán Erika, a Ringier kiadó által szervezett retró buli után.
– Az igazság az, hogy soha nem szerettem a társaság középpontjában lenni. A színpad tett magabiztossá. A rengeteg fellépés és a közönség szeretete erősítette meg a lelkemet. Egyébként pedig mindig monogám típus voltam. Nem pasiztam, mert rögtön beleszerelmesedtem abba, akivel összejöttem.
Zoltán Erika jót mosolygott, amikor elmeséltük, hogy annak idején a fél iskola szerelmes volt belé. A kedélyes beszélgetés közben annyira feloldódott, hogy végül azt is kibökte, mikor vesztette el ártatlanságát, és hány partnere volt.
– Az első fiúm tizenöt éves koromban volt, vele lettem nagylány. De nem lett belőle komoly kapcsolat – tette hozzá Erika, aki a hét végi Blikk-bulin a Mehet tovább a show című új sláger mellett előadta a jubileumi lemez régebbi dalait is.
– Évekig nem kellett senki. Legközelebb a gimnazista éveim végén, tizennyolc éves koromban jöttem össze valakivel. Ezt követően jött az első férjem. Hűséges típus vagyok. Nem a mennyiség, hanem a minőség a fontos. Ha minőséget kap egy nő, akkor szerintem nem váltogatja a férfiakat. Robi, a második férjem a negyedik férfi az életemben. 21 éve vagyunk együtt, és még mindig él a szerelmünk, és boldogok vagyunk. Forrás: Blikk.hu, Kolontár Krisztián

Vélemény, hozzászólás?