Női fej nyitott szájjal, hot water face fucker! brunette

Férfiaknak ajánlott, száj formájú egyéni erotikus játék. 
A baba egyediségének titka a fej hátsó részében található víztartályban rejlik, melyet forró vízzel feltöltve az élmény tovább fokozható.
Ezzel a termékkel fejlesztheted szexualitásod akár önkielégítésről, akár szexről van szó.

Pipedream extreme toyz férfi szexkellék. Használatával az aktus közbeni önkontroll nagy mértékben fejleszthető., így annak ideje jelentősen növelhető.
Ha férfiaknak és nőknek vagy mindkét nemnek ajánlott szex segédeszközöket személyesen szeretnél vásárolni, erre is van mód, Budapesten az Astoriánál található legjobb szexshop boltban megteheted.

Translate:
Ha a legmelegebb, legszorosabb és legrealisztikusabb szopást szeretné, akkor a forróvizes arcszarvas a végső faszszopó! Ha nem kap elég fejet otthon, akkor ez a cocksucking cutie csak az Ön számára! Fogd meg az élethű haját, tedd fel a száját, és dugd be az arcát, amíg felrobban! A forróvizes arcszarvas a legforróbb száj, amely valaha körbevágta ajkát a kakas körül.
A végső orális szex-szimulátor mögött rejtett víztartály található, amely a száj mögött, a feje hátsó részében található. Töltse fel a tartályt forró vízzel, és élvezze a meleg szopást, amely ugyanúgy érzi magát, mint az igazi! Nyitott szája azonnal felmelegszik, meleg és szoros orális maszturbort hozva létre, amely masszázst ad az Ön örömrúdjának minden centiméterére.
Széles nyitott szája készen áll az ember húsára! A mély orális csatorna apró bordákkal van bélelt, amelyek jól érzik magukat, amikor fel vannak takarva. Arcba dugd annyira keményen, amennyit csak akar, és mindaddig, amíg tetszik, anélkül, hogy fojtogatott vagy öklendezett volna. Ha készen áll a befejezésre, fújja meg a terhelését a szájába, és figyelje, ahogy minden csepp lenyel!
Az erős tapadókorong tartja a fejét a helyén, és szinte bármilyen sima felülethez ragaszkodik – padló, csempe, asztallap és akár üveg! A víztartály szelepe a feje hátsó részén található. A szopó haver tisztításához öblítse ki a száját a mellékelt játéktisztítóval és meleg vízzel.

Ha tetszik a termék, akkor ide kattintva rendelheted meg.

Vélemény, hozzászólás?