Pdx elite vibrating roto-teazer péniszmakk stimuláló

Hatékony eszköz lehet a pénisz makkréséznek stimulálásához ez a rotációs vibrátor.
A holmi felső részén egy üreg lett kialakítva, mely képes befogadni a pénisz felső részén található érzékeny makkrészét, amit kettős funkcióval kényeztet, bizonyos esetekben inkább kínoz.
Népszerű árucikk a [PRODUCT], szeretnél te is? Mi ajánljuk, mert panasz még nem volt rá.

Egyrészt egy erős vibrációs motor van beépítve az üreg alatti részbe, ami több féle rezgésritmusban rezegteti meg az üreg tartalmát, ez lehet egészen intenzív rezgés is, a beállítástól függően.
A másik funkció a rotáció, amit a hengeres rész végez tetején az üreggel, ez kiegészítve a vibrációval igen érdekes, izgalmas élményben lehet részünk, ráadásul a befogadó üreg belül kisebb nagyobb tüskékkel van ellátva, amik nagyon puhák, és rugalmasak, de hát mégsicsak tüskék. 
A készülék vezérlése egyszerű, egy gomb a vibráció vezérlésére szolgál, ha megnyomjuk bekapcsol, majd léptethetjük a rezgésprogramot, majd ha lenyomva tartjuk kikapcsol a rezgés.
A rotáció irányításához két gombot találunk a készüléken, a + jelzésüvel bekapcsolhatjuk, és felfelé léptethetjük a forgási sebességet, a – jelzésűvel pedig visszafelé, illetve lekapcsolhatjuk a funkciót. 
A termék ára mellett meg kell állnunk egy pillanatra, mivel sajnos, ahogy ez általános jellemzője az Egyesűlt Álmokban jegyzett gyártóktól érkező termékeknek kissé magasnak mondható.
A készülék minősége igen jó, a csomagolása brilliáns, viszont ebben az árba azért igazán beleférhetett volna egy akkumulátor is, hogy ne kelljen az elemkkel vacakolni.

Teljes hossza: 24,5 cm
Az üreg befogadási hossza: kb.
4 cm 
Az üreg átmérője: szintén 4 cm (rugalmas, kissé tágulhat)
Stimuláló redők
Intenzív, magas tónusú rezgés
Csendes működés
Egyszerű vezérlés
7 különféle rezgésritmus
3 fokozatban állítható rotáció
Teljesen vízálló kivitel
Anyaga: bőrbarát szilikon, a kezelőszerveknél ABS műanyag
Működtetéséhez 3 db AA (normál) ceruza elem szükséges, mely nem tartozék
Ajándék, 3 darabos péniszgyűrű készlet, egy kevés tisztító folyadék, és síkosító a dobozban
Könnyű a vásárlás, rendeld meg, vagy személyesen is jöhetsz érte szexshop üzletünkbe.
Ha tetszik a termék, akkor ide kattintva rendelheted meg.

Vélemény, hozzászólás?