Béres Anett és a pornós Sáfrány Emese botránya

Az ATV reklám műsorában ékszereket próbál eladni Béres Anett előkerült a médiába! Persze nem így néz ki mint a képen. Kicsit meghízott, duci csaj lett. Na de a botrány, cikkek és erotikus képek itt:
– Baukó Éva sárba tiporta Sáfrány Emese expornós anyukát Béres Anett drogos bulija miatt
– Sáfrány Emese volt pornós és Béres Anett a drogos szeánszbotrány két hősnője
– Sáfrány Emese szeánsza, ahol Béres Anett élete tönkrement videó is

Béres Anett dögös Baywatch lányként is pózolt. Baywatch time – mindössze ennyit írt frissen feltöltött fotójához az egykori realityszereplő, aki 36 évesen is remek formában mutatta meg fürdőruhás alakját.

Béres Anett drogos ügye

Tommyboy is reagált VV Anett drogos ügyére. Mint ismert, drámai véget ért egy illegális ayahuasca-szertartás, amelyről eltűnt Béres Anett egykori realityceleb, akit meztelenül, összetört csontokkal találtak meg hat kilométerre a szeánsz helyszínétől. A nőt életveszélyes állapotban szállították az intenzív osztályra, többórás műtét várt rá, kedden még a halálhíre is elterjedt a Facebookon. Sáfrány Emesét, Aleska Diamondot így basszák ketten:

Béres Anett valószínűleg tiltott szerrel élt, nem vigyáztak rá, így majdnem tragédia történt. Egykori barátja, a Tommyboy néven ismert táncos nem úgy ismerte, mint aki kábítószert fogyasztana.
„Először azt gondoltam, hogy ez valami buta bulvárfogás, rá is írtam privátba, kifotózva egy ilyen, róla szóló cikket, de tegnap óta nem válaszolt, ezért gondoltam, mégis valami baj történhetett!… Néha szoktunk beszélni, ezért is furcsálltam, hogy most nem jelzett vissza. Amikor még együtt voltunk, a hétköznapokat egészségtudatosan éltük meg, mert az én életvitelemben már akkor is az egészséges táplálkozás és a sport volt a mérvadó, mint ahogyan jelenleg is, ez mindig is kihatott a párkapcsolataimra, jó értelemben.
Anett nagyon ritkán ment el bulizni is, akkor pedig nem élt tudatmódosító szerekkel.
Addig, amíg nem tudunk pontos információkat, addig nyilván csak feltételezzük, hogy mi történhetett! Bármi is történt, bízom benne, hogy már felnőtt nőként megoldja, és a helyén tudja kezelni a családja támogatásával. Ha bármi segítségre lenne szüksége, rám számíthat!” – mondta a Blikk megkeresésére.

Béres VV Anett ugyanis egy piros úszódresszben, a klasszikus vízimentő felszereléssel látható a felvételen, ami jobban nem is dobhatná fel az egyébként is forró szerdai napot.

Volt nemi erőszak?

A Bors friss információi szerint is magához tért az egykori valóságshow-szereplő, viszont érdekes fordulat a rejtélyes történetben, hogy nem egyezett bele a nemi erőszakot bizonyító vizsgálatba. A meztelensége, illetve a rossz egészségi állapota miatt nyilván sokakban felmerült, hogy nem vált-e bántalmazás áldozatává is, amíg nem tudott magáról. Vajon a történet melyik szereplője lehetett volna az erőszakoló?

„Anett és a párja se veled, se nélküled kapcsolatban éltek, de amint a férfi megtudta, hogy mi történt az egykori Való Világ-szereplővel, egyből a segítségére sietett, és azóta is rendszeresen látogatja a pécsi kórházban. Az RTL.hu információi szerint a lány 12-es és 14-es csigolyáját érte sérülés, életmentő műtétet hajtottak végre rajta, de mostanra már eszméleténél van, sőt össze is kapott párjával a történtek miatt. Attila szeretett volna egy olyan vizsgálatot végeztetni, amiből kiderül, történt-e nemi erőszak, de Anett ebbe nem egyezett bele”

– olvasható a Bors oldalán. A pár egyik barátja szerint a hamarosan a 41. születésnapját ünneplő nő igazán nem panaszkodhat, hiszen van szép lakása, terepjárója és egy szerető férfi is mellette áll, bár igaz, hogy a család és a gyerekek hiányozhatnak az életéből.

VV Anett: Idő előtt ne mutasd meg a melled!

Újraindul a Való Világ, az új jelentkezőknek pedig örömmel adják át a tapasztalataikat a már rutinosnak számító valóságshow-hősök, így Béres Anett is.

Még csak pár hete lehet jelentkezni a Való Világ negyedik szériájára, azonban már több ezren jelezték, hogy szívesen élnék pár hónapig az életüket kamerák kereszttüzében. A bekerülés nem túl könnyű: szigorú casting folyamaton kell keresztül vergődnie magát annak, aki végül be szeretne kerülni a valóság sow-ba, ezután pedig még a közönséggel is meg kell szerettetniük magukat a jelentkezőknek. „Én tökre örülök neki, hogy újra indul, és simán bármikor újra bemennék! Azt tanácsolom a mostaniaknak, hogy ha valaki bekerül a villába, akkor utána ne kezdje el szidni a médiát… Attól kivagyok, amikor emberek azt harsogják, hogy elegük van a sajtóból… akkor miért megy be?!” – meséli a tabutv.hu riporterének VV Anett.

„Nekem azt mondták, hogy mutassam meg a mellem, én pedig mondtam, hogy szó sem lehet róla. Ezután megkérdezték, hogy ha bekerülök, akkor fogok majd zuhanyozni, én pedig mondtam, hogy persze… Ezzel szemben volt olyan lány, aki megmutatta a melleit, és még a második fordulóra sem hívták vissza, szóval ne mutassátok meg a melleteket idő előtt, de később meg lehet!” – mondta el a Tabu Tv internetes videójában Béres Anett, aki a villa szexet sem pártolja túlzottan.

„Én úgy voltam vele, hogy biztosan nem lesz bent kapcsolatom, és igazából nem is lettem szerelmes. Megfogadtam, hogy ott semmilyen intim dolgot nem fogok csinálni másokkal, még egy csókot sem, viszont volt olyan, hogy arra keltem, hogy egy hölgy négykézláb volt, egy férfi pedig rajta… nem tudtam, hogy most én érezzem magam zavarban, vagy menjek ki?!” – osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel VV Anett, aki szerint ennek ellenére úgy is lesz szex az új villában.