Bikinire vetkőzött Liptai Claudia

liptai-claudia-meretes-valagaKilenc hónappal a Playboy-fotózás után leshették meg ismét a dögös műsorvezető méretes idomait. Hát nem is volt, és nem is lesz soha egy modell alkat. Finoman szólva, molettnek mondható. Siófok férfinépe a nyaraló Liptait fürdőruhában csodálhatta meg, úgy, ahogy utoljára elhunyt szerelme, Daróczi Dávid láthatta. Bikinire vetkőztette a kánikula Liptai Claudiát. A TV2 Balaton partján dolgozó műsorvezetőjét még az sem zavarta, hogy vadidegenek veszik körül, önfeledten pancsolt a tóban műsorvezető társával, Kárász Róberttel és két szerkesztő kolléganőjével. A kis csapatot a Bors fotósa egy siófoki szálloda strandján fényképezte le.
Claudia vasárnap este óta dolgozik a reggeli műsor stábjával a magyar tenger partján, a Mokka egész héten Siófokról jelentkezik. A színésznő a tóparti város központjában lakik egy háromcsillagos szállodában a műsor készítőivel, akik a hajnali munkák után délutánonként szívesen megmártóznak a habokban.
Claudia eddig nagy gondot fordított arra, hogy ne kaphassák lencsevégre, hétfőn például ki sem dugta az orrát a hotelből. Másnapra azonban sokkal lazább lett. A kora délutáni órákban a kis társasággal megjelent a szálló halljában, és a part felé vette az irányt. Vidáman játszottak a vízben, szemmel láthatóan jó hangulatban hűsöltek a rekkenő hőségben. A pancsoló csapatot Kárász Róbert vezette, a lányok pedig igyekeztek tartani vele a tempót. A társaság egészen addig sétált, amíg maga mögött nem hagyta a többi fürdőzőt.
Claudiát utoljára a Playboyban láthattuk hiányos öltözékben. Szerelme, Daróczi Dávid tavaszi halála után mély gyászba burkolózott, de az utóbbi hetekben egyre gyakrabban bukkan fel nyilvános helyeken, koncerteken, sporteseményeken. Mindez azt jelzi, hogy lelkileg egyre erősebb, kiegyensúlyozottabb, s most már attól sem fél, hogy úgy mutassa meg magát, ahogy utoljára Joci látta közös nyaralásukon.

2 thoughts on “Bikinire vetkőzött Liptai Claudia

Comments are closed.