Rocks-off ro-zen pro péniszhám és análvibrátor

Vibrációs fenékdugó, melyre egy pánton keresztül integrálásra került egy dupla péniszgyűrű, ami mintegy hámként egy időben fogja körbe a péniszt és a herék mögötti részt.
Fontos apróság, hogy a pántrészen stimuláló rücskök lettek elhelyezeve, ami az urak alsó izgalmi pontját, a perineumot stimulálják használat közben.
Soknak tűnik a [PRICE] ezért az árucikkért? Tedd kosárba, aztán lazíts egy kicsit a szexblogunkban és ráérsz dönteni később.

A fenékdugóban Rocks Off termékeknél már megszokott és bevált töltényvibrátor kapott helyet, ami jó teljesítményével rezegteti meg az egész holmit.
Az akkumulátoros töltény vibrátor a helyéről kivehető, külön is használható, valamint ez könnyű tisztíthatóságot biztosít a holminak.
Összetett kellék mely elsősorban az urak örömére szolgál, de a péniszgyűrűk által várható minőségi javulás az erekcióban, a másik félre is jótékonyan hat.
Áruházunkban elérhető a termék sima, nem akkumulátoros betéttel szerelt változata is, mely kicsit más formájú, de ára is kedvezőbb.

A fenékdugó teljes hossza: 12 cm
Behelyezhető hossz: 10 cm
Legnagyobb átmérője: 4, 2 cm
A pánt hossza a heregyűrűig: kb.
5 cm (közepesen rugalmas, nyúlik)
A heregyűrű belső átmérője: 4 cm (rugalmas, nyúlik)
A péniszgyűrű belső átmérője: 3,5 cm (rugalmas, nyúlik.
Anyaga: bőrbarát szilikon, a vibrációs betét ABS műanyagból készült
Teljesen vízálló kivitel
Az akkumulátoros töltényvibrátor rezgése 10 fokozatban állítható
USB töltőkábel a dobozban
A [PRODUCT] egy jó választás, de jártál már szexshopban, vagy csak online rendeltél? Itt a ideje hogy Magyarország első szexboltját meglátogasd! Az Intim Center szexshop Budapest minden nap nyitva tart.
Ha tetszik a termék, akkor ide kattintva rendelheted meg.

Vélemény, hozzászólás?