Satisfyer men classic maszturbátor (ezüst)

Egyszerűen használható, kiváló ár- érték arányú maszturbátor a Satisfyer- től.
A cégnek van már gyakorlata ezen a területen is, első uraknak szánt eszközük nagyon hasonló ehhez, Satisfyer Men névre hallgat.
Ha férfiaknak és nőknek vagy mindkét nemnek ajánlott szex segédeszközöket személyesen szeretnél vásárolni, erre is van mód, Budapesten az Astoriánál található legjobb szexshop boltban megteheted.

Annál a holminál kicsit túlbonyolították a dolgokat egy belső felpumpálható szerkezettel, amivel szűkíteni lehetett a járat átmérőjét, illetve befogadási átmérőjét talán kicsit szűkre szabták a tervezők.
Meg kell hagyni, tanulékony társaság ez a Satisfyer, mert ebből a Classic névre szolgáló modellből kihygtak minden flinc- flancot, és gyakorlatilag arra koncentráltak hogy létrehozzanak egy modellt, ami minden jó tulajdonságát hordozza a piacvezető F betűs amerikai gyártó népszerű termékinek, féláron.
A teljes egészében kemény tokot kicsit áramvonalasították, a felső, keseknyedő végén elhelyeztek egy elcsúsztatható szelepet, amivel a használat közben kialakuló vákuumot szabályozhatjuk könnyedén. 
Ebbe a tokba egy igen husos, jó minőségű, puha, bőrszerű anyagból készült betét került, ami a házából könnyedén kivehető, és könnyedén vissza is helyezhető, tisztítás és száradás után.
A betét bejárata semleges, nem nagyon szeretne semmire sem hasonlítani.
A tok vége pedig egy praktikus zárókupkatot is kapott.
Az alapjáraton szűk járat belső mintázata redőzött, hatékony stimulációt ígér.
A tok keskenyedő felépítése azt eredményezi, hogy minnél mélyebbre hatolunk benne, annál szüksebb lesz, mivel a járat anyaga annál jobban kitölti a rendelkezésre álló teret. 
A betét élettartamát jócskán javíthatjuk, ha száradás után ápoló hintőporral bepaskoljuk.
A hintőpor kapható hozzá áruházunkban.
Ja igen, bizonyára felmerült a kérdés hogy mi a különbség, az ezüst színű díszíő elemmel ellátott és a teljesen fekete változat között.
Legjobb tudásunk szerint semmi, nem szűkebb, nem inenzívebb egyik a másiknál, nincs eltérés a méretben vagy a járat mintázatában, színében.

A maszturbátor teljes hossza, fedőkupakkal: 26 cm
Befogadási hossz: kb.
20 cn
A járat átméőrje alaphelyzetben: 4 cm (rugalmas, tágul)
Maximális befogadási átmérő: kb.
4, 3 cm
A tok külső átmérője a legszélesebb pontján: 9,5 cm
A legkesekenyebb ponton: 6, 2 cm
Vákuum szabályzó szelep
Ergonómikus forma, jó fogás, egyszerű használat
Intenzív stimuláció
Könnyű tisztíthatóság
A tok anyaga: ABS műanyag
A járat nagyon puha, bőrszerű ls bőrbarát TPE gumiból készült
Síkosításához kizárólag vízbázisú készítmény ajánlott
A szexbolt és szexwebshop hatalmas kínálata reméljük, hogy kielégít! A rendelés egyszerű, az üzletben diszkrét eladók várják szeretettel!
Ha tetszik a termék, akkor ide kattintva rendelheted meg.

Vélemény, hozzászólás?