2010 legjobb meztelen színésznőjére szavazhatsz

A filmes és sorozatos meztelenkedéssel foglalkozó Mr Skin weboldalán idén tizenkettedszerre lehet szavazni az év legjobb filmes melleire, seggeire: az Annual Anatomy Awardson (melynek neve nagyszerűen rímel az Annual Academy Awards-ra, azaz az Oscarra) Legjobb mell, Legjobb Leszbikus jelenet és Legjobb Fenék kategóriában nyerhetnek azok a színésznők, akik 2010-ben kamera előtt vetkőztek: erős a mezőny, sok a természetes mell. A szakértő zsűri mellett mi is szavazhatunk, minden kategóriában hirdetnek közönségdíjast. Eredményhirdetés február 23-án!
Mivel nyolc kategóriában, összesen 40 színésznő esélyes a legjobbaknak járó díjra, mi most csak az ismertebbeket (és legmezetlenebbeket) vesszük sora: február 23-án derül ki, ki az a 8 színésznő, aki Mr.Skin szerint felejthetetlent alkotott idén. A jelöltek között többször szerepel az eddig ártatlan-szürke-egér szerepeiről híres Anne Hathaway, a komolyabb filmekben látható Julianne Moore leszbikus jelenettel versenyez, a sokak szerint kevéssé szép Paz de la Huertát pedig meg is dugják az HBO sorozatában.
Legjobb mellek, leszbikus jelenetek: Anne Hathaway a Szerelem és más drogok című filmmel került a Legjobb Mellek díjra esélyesek közé. Mint mondta, először gondot okozott neki a vetkőzés [1], de aztán belejött: kezdeti zavara nem is látszik a szexjeleneteken. A szintén konzervatívnak tűnő, 50 éves Julianne Moore Amanda Seyfrieddel keveredik leszbikus kalandba a Chloé című film forgatókönyve szerint, így leszbikus jelenettel és melleikkel is versenyben vannak. A film egyébként fajsúlyos dráma hivatott lenni, de inkább szex és magamutogatás lett belőle.
Natalie Portman a Fekete Hattyúval érdemelte ki a Legjobb Leszbikus Jelenet jelölést: a filmben Mila Kunis nyalja ki a mindig szelídnek tűnő Portmant. A 3D-s Piranha film sem maradhatott ki a szórásból, a fehérneműmodell, Kelly Brook, Jessica Szohrral és Riley Steele-lel annyira hosszan úszkál meztelenül, hogy fürdőzésük leszbikus jelenetbe torkollik. És persze ruha sincs rajtuk a víz alatti felvételeken, ráadásul 3D-ben láthatjuk a végeredményt.
Dugás és fenekek: A Legjobb Televíziós Produkció kategóriájában a Boardwalk Empire is kapott jelölést, hála Paz de la Huertának. Az örömlányt alakítóeklektikus és bevállalós stílusáról ismert Huerta egy dugós jelenettel nyerheti el Mr.Skin díját. A Legjobb Teljesen Pucér jelenetet is díjazhatjuk, Naomi Watts például egy elég súlyos, örökbefogadást taglaló drámában (Anya és Gyermeke) vetkőzött teljesen meztelenre: az érzelmileg kiüresedett Elisabeth szerepében szexjelenetet is kapott Samuel. L. Jacksonnal. Az Anatomy Awardson Legjobb Feneket is hirdetnek, a jelöltek közül nem maradhatott ki Jessica Alba és Kate Hudson, mindketten a The Killer Inside Me című krimiben vetkőznek.
Legjobb Első-vetkőző is kell egy ilyen listára, például egy brit szappanoperasztár: Roxanne Pallet. A színésznő a Szörny 3-ban szexel a vízparton (természetesen meztelenül), mielőtt őt és pasiját krokodilok falnák fel. Az Anatomy Awards jelöléshez egyáltalán nem fontos, hogy a film jó legyen, nem kell meggyőző alakítás, elég levetkőzni.

Moziszex a magyar és külföldi filmekben: Szex és vér a Spartacus előzményében – Szerelem és más drogok mozifilm – Monica Belucci megerőszakolása az Irreversible című filmben – Natalie Portman feneke cenzúrázva – Moziszukák Andrea RiseboroughMia Wasikowska – Görög Zita visszatért – Julia Roberts csak szexre kellett Richard Gere-nek – Szex a moziban Gryllus Dorka Nyugalom – Gryllus Dorka és Parti Nóra szexelnek Zuhanórepülés – További cikkek moziszex témában: Túl jó nő a csajom Alice Eve az ágyban – Rudolf Péter és Kecskés Karina Üvegtigris – Szopós szájú szexistennők: Emmanuelle Béart és Béatrice Dalle, Brigitte Bardot és Jeanne Moreau, Susan Sarandon és Geena Davis, Charlize Theron és Penélope Cruz, Penélope Cruz és Salma Hayek, Monica Bellucci és Sophie Marceau – Szex a mozivászon, Ismeretlen nyugdíjasok szexelnek Tejút 2007 – Gálffi László és Szabó Dávid Férfiakt – Oroszlán Szonja és Szabó Győző Valami Amerika – Rudolf Péter és Kecskés Karina Üvegtigris – Gsyllus Dorka és Makranczi Zalán Nyugalom – Tóth Ildikó Jadviga párnája szexjelenet – Kristi Stubo és Ulrich Tomsen Ópium Egy elmebeteg nő naplója – Sárközi Nagy ilona és László Zsolt Májusi zápor – Tóth Orsi és egy idős farok Johanna – Hámori Gabriellát dugja Nagy Ervina a moziban Kaméleon – Hámori Gabriella és Leonardo Madeiros Budapest – Dobó Katát dugja Árpa Attila The Kiss Goodnight – Kerekes Vica és Keresztes Tamás Felnőttfilm – Hernádi Judit szex Nyugalom – Molnár Piroska és Czene Csaba Taxidermia – Kerekes Vica és Jiri Machánek szex Nestyda – Görög Zita Pinája 8 mm gruppenszex a filmben – Gryllus Dorka és Parti Nóra Zuhanórepülés – Tóth Ildikó és Bodó Viktor Jadviga párnája – Szirtes Ági és Mucsi Zoltán Roncsfilm – Kerekes Éva és Nagy Ervin Szezon – Lucia Brawley és Nagy Péter Lora – Nemes Wanda és Nagy Zsolt Panel – Marozsán Erika és Joachim Krol Szomorú vasárnap – Görög Zita gruppenszex Johnathon Schaech és Lori Heurig 8 MM 2 – Liptai Claudia és SzabóGyőző Valami Amerika – Oroszlán Szonja, Herendi Gábor Valami Amerika – Eredendő bűn Angelina Jolie meztelen – Pornó és szadizmus a művészfilmekben GrotesqueZongoratanárnőTitkárnőKen ParkAz érzékek birodalmaKilenc dal – Pannon töredék szex pornó és forradalom – Szopós szájú szexistennők egymást kívánják

Vélemény, hozzászólás?