Bódi Szilvi és Pantinchin Edina

Néhányan eláztak, néhányan már pénzre játszottak, a Zimány Linda – Bódy Sylvi – Pantinchin Edina triumvirátus pedig együtt próbált megtanulni pókerezni – az FHM Celebrity pókerpartija hozta a formát. A hoszteszek között akadt például szépségkirálynő is.
Csütörtök este rendezték az FHM II. Egyéni Pókerbajnokság keretein belül a Celebrity Tournamentet, amelyen a hazai sztárvilág szereplői játszottak egymás ellen. Persze ez is egy sztárpóker volt a sok közül, de itt legalább profin szervezték a játékot. Elfértek a kártyaasztalok, tudtak osztani az osztók, sőt volt elég zseton is, és a végére legalább mindenki elázott. Alaposan. A versenyről egyébként a nagy pókerjátékosok is elismerően nyilatkoztak, meghívták Paul Escape kártyatrükk-bűvészt, aki ugyan a játékból hamar kiesett, de aztán leült trükközni és szétszívatott mindenkit maga körül.

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

A plasztik cicák is pókereztek – A rendezvény felénél megjelent a Zimány Linda – Bódy Sylvi – Pantinchin Edina triumvirátus. A három lány leült egy üres asztalhoz pókert tanulni. Kezdetben nem ment, bár Pantinchin nagyon figyelt. Az osztó hiába magyarázott a színről, sorról, pókerről, csak az lett a vége, hogy mikor hatodik alkalommal ecsetelte ugyanazt a szabályt, már inkább megkérte a kolléganőjét, vegye át az osztást. A női empátia aztán meghozta gyümölcsét, sikerült a lányoknak pókerezni. Mint a lányok mesélték, a legjobban a blöffölést élvezték, mert minden játékban a legjobb dolog a csalás. Az osztó később elmesélte, hogy egész jól ment a játék, bár tény, hogy a lányok sokszor nem értették, mi történik az asztalon, de a Holdem pókert nem is olyan egyszerű megtanulni.
Zimány Linda, Pantinchin Edina, Bódy Sylvi triumvirátus – A rendezvény FHM-es szervezője elárulta, hogy külön figyelmet szoktak fordítani a hostessekre, mert tudják, hogy a férfiak megvesznek értük. Most is egy olyan ügynökségtől béreltek fel dolgos kezeket, ahol nagyon odafigyelnek minden lány szépségére. Annyira, hogy az ajtóban egy többszörös szépségkirálynő didergett miniszoknyában. Polgár Ildikó volt a Miss Carpatica a tavalyi évben, sőt idén ő lett Miss Blikkini is. Ildikó rutinos szépségkirálynőnek mondható, hiszen minden létező versenyen elindul, a köztes időszakban pedig hostesstkedésből tartja fenn magát, ha nyer valamit, azt eladja, kivéve a plazmatévéket, mert abból kettő is van már. Az egyik a szülei garázsában áll, a másiknak pedig még keresi a helyét.
A lány a STOP-nak csak félve nyilatkozott, mert szerinte minden internetes lap kiforgatja a szavait, és nem azt írja le, amit valóban mond. Sőt ő már többször elhatározta, hogy egyszerűen nem ad interjúkat. Megtörtént például, hogy Edvin Marton hegedűművész egy szépségversenyen segített befűzni a fűzőjét – mert épp csak ő volt a közelben – erre már másnap reggel azzal hívták fel, gratulálnak az eljegyzéshez. Mint kiderült, a fűzőjelent után az egyik újság megírta, hogy Edvin hamarosan elveszi feleségül. A lány végül szomorúan hozzátette: a modelleknek nem csak ezért nagyon nehéz az élete. Most is szívesebben pókerezne a többiekkel, de ő itt nem számít celebnek, csak hostessi teendőket osztanak rá. Forrás: Pecsitop.hu
Bódi Szilvi és Pantinchin Edina cikkek, hírek.erotika: Bódi Sylvi faszt fog balin pózolás közben – Amerikában ragadt egy férfivel Bódi Sylvi – Bódi Sylvi meztelen fotózás werk videó – Bódi Sylvi megint meztelenül pucsít – 2011 január CKM képek – Bódi Sylvi nem férfival alszik – Bódy Sylvi bénán üli meg a bikát – Bódi Sylvi egyik melle jóval nagyobb mint a másik – Bódi Sylvi ölébe fogadja a férfimodellt – Bódi Sylvi hírek, képek, videó – Kibékültek Kedves Feri ágyasai, Bódi Sylvi és Debreczeni ZitaBódi Sylvinek volt arab barátja, de sosem szexelt pénzért – Bódi Sylvi domina naptár 2011 backstage – Bódi Sylvi naptár 2010, amit látni az gusztustalan – Bódi Sylvi prosti volt dubaibanMellei és popsija – Bódi Silvy újra pinát villantott – Bódi Sylvi, Konta Barbara, Görög Zita – Bódi Sylvi és Pantinchin Edina meztelenkednek – Bódi Sylvit új pasi dugja – Bódi Sylvi modelliskolájában hatszázezerért tanulnak a lányok – Bódi Sylvi micsoda szemek – Bódi Sylvi után újabb modellt dugna Dzsudzsák Balázs – Bódi Sylvi kurva pólót tervez – Bódi Sylvi pucsítani tanítja a tinicsajokat – Dukai Regina, Zimány Linda, Horváth Éva és Bódi SylviBódi Sylvi újra vaginát villant a médiában? – Zimány Linda, Bódi Sylvi, Dukai Regina és Horváth Éva divattervezői babérokra tör – Bódi Sylvi fotózása – Bódi Sylvi pináját fogdosta Hargitai Bea – Bódi Sylvi apukája büszke, hogy lánya a pináját mutogatja – Érdekből színlel szerelmet Bódy Sylvi – Bódi Sylvi odavan a brazil fazonért – Bódi Sylvi 30 éves – Bódi Sylvi naptárfotóin nincs pina – Bódi Sylvi aktfotói fiatal korából