Dagad a prostibotrány – Béci szerint Gigi nem vállalt szexmunkát

Valószínűleg németországi útja miatt hallgatja ki a rendőrség a ValóVilág bombázóját, VV Gigit. A dubaji prostibotrány miatt a Nemzeti Nyomozó Iroda a ValóVilág negyedik szériájának hugicáját, Gigit is kihallgatta; ezt a tényt a fiatal lány nem is tagadta, amikor felkerestük. Azt viszont már nem akarta elárulni, neve hogyan hozható összefüggésbe a Dubajban prostituáltként dolgozó, köznyelven dubajozó lányokéval.
Egy neve elhallgatását kérő fiatalember azonban azt állítja, pontosan tudja, hogy korábban Gigi is belekóstolt a szexiparba, igaz, nem az egzotikus Dubajban, csupán csak a közeli Németországig jutott.
– Rengeteg lány dolgozott kint, és köztük volt Gigi is. A saját szememmel láttam, ugyanis az én egyik barátnőm is a külföldre utazó lányok között volt. Úgy tudom, hogy Gigi titkolta a családja előtt, pontosan miért utazik külföldre, valószínűleg arra fogta, hogy modellmunkát ajánlottak neki, de később Béci, a bátyja megtudta az igazat. Ő pedig mindössze annyival kommentálta húga mesterségét: Legalább pénzt keres! – állította a neve elhallgatását kérő fiatalember.
Természetesen megkérdeztük Bécit is, tényleg így gondolja-e.
– A nyakamat tenném rá, hogy a húgom soha nem vállalt ilyen munkát, én pedig soha nem mondanám azt, hogy „legalább pénzt keres vele”. Nem tudom, ki állít ilyeneket, de bízom abban, hogy úgyis kiderül az igazság. Olyat én is hallottam, hogy az a cég, amellyel dolgozott, szervezett erotikus munkát is, de biztos vagyok benne, hogy Gigi csak modellkedett – mondta a Blikknek határozottan Béci. Forrás: Blikk, Pink.

Vélemény, hozzászólás?