Dundika és a kéjlepedő

Dundika jó mókának tartja az új őrületet, az intim együttlétet megfűszerező lepedőt, de nem szereti a mindenáron a szexre utaló játékokat, tárgyakat. A szex mindenre hatással van a világban, így nemcsoda, hogy megdöbbentő tárgyak sokasága lát napvilágot. A szexi, és valahol perverz kiegészítők most már a hálószoba mellett a konyhában is kezdik átvenni az uralmat.
A legújabb őrületek közé tartozik az orgazmust számláló ágy, Káma-szutra süti, női mell alakú tükörtojás forma, nemiszerv alakú jégkocka tartó. Pep Torres tervező a sportpályák eredményjelző tábláit ötvözi a szexuális élettel, feltehetőleg abból kiindulva, hogy sokan sportot űznek az intim együttlétekből -és így született meg az orgazmusszámláló lepedő.
Amíg a méltán népszerű Twister elsősorban a gyerekek ügyességi játéka, melyben a játékmester határozza meg, ki melyik színre tegye a kezét és a lábát, a Karmasheetra ennek a felnőtt változata. Itt nem egy nyilat kell pörgetni, elég ha megkeressük kedvenc számunkat. Ezeken kell párunkkal együtt elhelyeznünk a talpunk, tenyerünk, térdünk, könyökünk és fenekünk a változatos pozíciók eléréséhez. Bár a nyolcezer-kétszáz forintért kínált játékszernél akadnak egyszerűbb és olcsóbb szex-étvágygerjesztők is. A reggeli összebújáshoz adhat kedvet például a női mellekre emlékeztető tükörtojás, aminek az elkészítéséhez szükséges forma már ezernyolcszáz forintért beszerezhető.
Persze az édesszájúak sem maradnak ki a kínálatból, ők szexpóz-sütivel dobhatják fel az estéiket. A nyolcféle forma négyesével csomagolva került a polcokra, ahonnan kétezer forintnyi svéd koronáért kínálják azokat. De izgalmas lehet a cukorkából készült fehérnemű is. A gyártók a nőkre és a férfiakra is gondoltak egyaránt.
„A Twister nevű ügyességi játékot több filmben is láttam már, tényleg bonyolult alakzatokra készteti a résztvevőket. Ennek az erotikus változatát, a Karmasheetrát szívesen kipróbálnám a férjemmel. Ez kivételesen jó mókának tűnik, de amúgy nem vagyok oda a szexre erőltetetten utaló alkotásokért” – árulta el Dundika. (Hírextra)