Dundika, Hornyák Hajnalka

Nem mondhatnám – s ha így lenne, sem tenném -, hogy még nem találkoztam jó nővel, de amikor az ezüst Merciből kilépett! Persze, hogy láttam a fotóit a neten, s azoktól is lehet dobni egy hátast, de Dundikának így élőben, testhez simuló ruhában is olyan az alakja, mintha rajzolták volna. Magasabbnak képzeltem ugyan és eleddig csak szőke hajú képeit láttam, de – biztosra veszem nem csak szerintem – termete és a gesztenyebarnára festett haja nem válik hátrányára. (Kiderült, hogy tini korában kiszőkített fürtjeinek eredeti színét vágyta vissza.) Nyílt tekintetű, határozott és természetes bemutatkozásától, risza és manír mentes megnyilvánulásától megnyugodtam ugyan, de velős kérdéseimet ennek ellenére elfelejtettem. Azt dadogtam, érdekelne, miként lett belőle fotómodell meg aztán playmate? (S közben azon pirultam, hány ilyen hülye kérdést kaphatott már életében?) Hajnalka elmondta, hogy édesanyja – biztosan látta, hogy van értelme – először beíratta egy jazz-balett iskolába, majd az általános iskola után egy modellképző tanfolyamra. Ezen a kurzuson olyannyira megfelelt, hogy sorra hívták ruhabemutatókra. Csakhogy “pici maradtam és a kifutók világában 170 feletti csajok kellenek.”
Mozgáskultúrájának köszönhetően azért számos cég hívta kollekcióit bemutató manökenek közé. Tánctudását kamatoztatta többek között Lagzi Lajcsi dáridós műsorában is. Végül is, közvetve a nagy szerelemnek köszönheti a kiugrást, hisz kedvese – két éve már férje – Szentiványi László unszolására nevezett be egy balatoni szépségversenyre, amit megnyert, és nem mellesleg a Maldiv-szigetekre mehetett jutalomként, másrészt felfigyeltek rá a minőségi magazinok szerkesztői. Elsőnek a CKM, majd sok más mellett a Playboy ahol is playmate lett 2005-ben. Boldog házasságban él. Szereti Pécset s mivel “megvan a sztráda, nem távolság Pest. Most jogsiért hajtok, mert a munka csak oda köt. Énekesi karrieremet is egyengetem, de mindennél jobban szeretnék gyerekeket. Kettőt feltétlenül.”
A playmate: Ha valaki playmate (a Playboy magazin középső, kihajtható fő oldalán szereplő modell) akar lenni, ne higgye, hogy elegendőek a természet adta, vagy kicsinyék mesterségesen korrigált idomok. Meg kell a címért küzdeni, de a győztes mindent visz. “A casting után három hónapon keresztül dolgoztunk. Rengeteg helyen és különböző körülmények között fotóztak bennünket. A legjobb 12-nek a teljes személyiségét, kisugárzását latba kellett vetnie, ha nyerni akart. Nekem sikerült és legnagyobb meglepetésemre egy pesti lakás lett a jutalmam.”
A feleség: Hajnalka és kedvese a neves pécsi órás-család sarja, Szentiványi László hat év együttélés után keltek egybe Mauritius szigetén. “Tudtuk, hogy összeházasodunk és barátaink unszolására ezt ott tettük meg.” A szertartás leírására e hasábokon belekezdeni sem érdemes, arról nem is beszélve, hogy az egyik tv csatorna, amolyan valóságsóként rögzítette azt. Lényeg, “Lacival szerelem volt az első látásra, és boldogok vagyunk együtt.” Kérdésemre kicsit fásultan említi, eleinte többször megkapta, mit fognak szólni a gyerekei, hogy anyjuk egy szexszimbólum. “Ma már tudom ezt kezelni, hisz az egyik a munkám, a másik a családom. A férjem szüleivel is jó a viszonyom. Anyósomtól sokat tanulok a konyhában, bár túlzás nélkül mondhatom, jól főzök, és a férjem respektálja is ezt.” Mosolyogva említi, hogy gyerekként édesanyjuk megtanította őt és húgát főzni, amit korán hasznosított, mert hajnaltól későig dolgoztak a szülei és a két kisebb testvért sokszor el kellett látnia.
Bom chika wah wah: Dundika életében volt néhány feladat, aminek vállalásán erősen elgondolkodott. Az egyik egy kozmetikum reklám klipje “amiben azt a magvas szöveget kellett énekelnünk, hogy bom chika wah wah. Gondoltam kell az nekem, amúgy is ostobának nézik a playmate-eket” Másszor meg felkérték, hogy a nála nem kevésbé bombázó húgával együtt legyenek a Playboy címlapján. “Féltem, nehogy más, esetleges leszbikus kisugárzása legyen a képnek. Gondoltam mondok egy olyan összeget, amit nem adnak meg. Megadták, és a fotó is jó lett.”

Dundika, Hornyák Hajnalka vetkőzős képek után: Dundika is nyomul a VB kapcsán – Dundika, Hornyák Hajnalka meztelen – Dundika pénzért szexelne – Dundika és a kéjlepedő – Dundika vajon elélvezett a lovon? – Dundika és huga a pinák retusálva – Benkő farka megmoccant Dundikára

Vélemény, hozzászólás?