Excsajok akik nem szégyenlősködtek

Az adatvédelmi biztos feljelentést tett az internetes oldal üzemeltetői ellen, akik az érintettek hozzájárulása nélkül fotókat, illetve személyes adatokat tettek közzé honlapjukon. A közzététel jelentős érdeksérelmet okozott, a név, az e-mail cím, a telefonszám, a lakcím, valamint a fénykép az oldalon személyes adatnak minősült, mivel kapcsolata az érintettel helyreállítható volt.
A hatóságok beavatkozása nyomán a tartalmakat a weboldalról törölték, azonban egy amerikai szerveren továbbra is elérhetőek. A hatóság levélben kérte a szerver üzemeltetőit az adatok törlésére, mivel azok közzététele a magyar jogszabályok szerint bűncselekmény.

Excsajok akik nem szégyenlősködtek, basznak, szopnak kompromittáló helyzetben. Ex barátnők, excsajok kompromittáló pózokban. A fotógalériához kattints a képre. További exbarátnők és ribancok képek és cikkek: Lionel Messit kikosarazta Sabrina Ravelli – Damu mindenért vert Palácsik Tímea – Excsajok erotikus pózokban – Sásdi Vivien excsajok Stella Wood, Johanna, Lisa – Amatőr csajok geciznek – myVIP magamutogató exhibicionista lányok – myVIP magamutogató exhibicionista csajok – Volt barátnők és feleségek kompromittáló fotói – Webkamerázott a drágám – Excsajok fasszal és más erotikus helyzetben – Amatőr csirkék faszokkal – Excsajok és feleségek kompromittáló fotói – Excsajom lófasszal – Meztelen képek bosszúból – Excsajom, maszturbált állandóan – Excsajok fotóalbum, válogatás képek – Excsajok: Intézeti faszszopó aki meglopott – Excsajok: Szorcsik Viktória – Excsajok: Barátomnál baszták hátulról – Gregori Dóra szépségkirálynő lopott – Excsajok, igénytelen retkes szutyok – Excsajok, igénytelen retkes szutyok – Excsajok, fehérmájú perverz picsa – Miss Hungary, Gregori Dóra meztelen képeket villantott – Excsajok, Miamiban élő félvér faszszopó – Excsajom szopja a blázt – Excsajok, önimádó ribanc – Excsajom imádja a faszt – Excsajok: nagymellű faszéhes picsa – Excsajok az interneten, privát képek barátnőről – Megcsalt? Elhagyott? Excsajok az interneten, illegálisan – Csinálj lotyót te is az exedből nincs pucérkodás, nincs sírás – A szexting veszélyei – MyVip és iWiW excsajok – Excsajok: újraindult és a rendőröket is sértegetik

Vélemény, hozzászólás?