Görög Zita pinája jól látszik a bugyi alatt

Görög Zita pinája jól látszik a bugyi alatt. Filmekben látható teljesen meztelenül, vagy hogy beleül egy farokba.

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Görög Zita ismét megasztárok között: A modellből lett műsorvezető Görög Zita ismét visszatér a képernyőre. Bár most majd nem énekesek, hanem a fiatal divattervezők pályáját egyengetheti, de Zita valószínűleg ugyanakkora sikerrel „végzi” majd ezen munkakört is.
A Megasztár harmadik szériája után – 2007-ben – háttérbe vonuló egykori modell, visszautasíthatatlan felkérést kapott a TV2 vezetőségétől, mely szerint ismét felkérik műsorvezetőnek egy különleges produkcióhoz.
A kereskedelmi csatorna a Megasztár énekesei mellett teret szeretne engedni az ifjú divattervezőknek is, mégpedig a Divatkreátorok című produkció keretében. A műsorban tizenkét fiatal divattervező készítheti a Megasztár döntőseinek ruháit, ezért szombatonként nemcsak énekesekre, hanem a Divatkreátorok versenyzőire is szavazhatnak majd a nézők.
Görög Zita rendkívül örül a felkérésnek, hiszen elmondása szerint ez a téma talán még közelebb áll a szívéhez, mint a Megasztár, hiszen ő is imádja a divatvilágot, valamint szeret fiatal tehetségekkel foglalkozni.
További Görög Zita erotika és bulvár: Görög Zita pucér a Szent István bazilika előtt – Lipcsei Betta, Görög Zita “kishúga” vetkőzik – Görög Zita pinája, gruppenszex a filmben – Görög Zita meztelen képek – Bánja a szexfotókat – Filmes meztelenkedései – Görög Zita feldúlt egy házasságot – Moziszex: Görög Zita, Johnathon Schaech és Lori Heuring 8 MM 2 – Bódi Sylvi, Konta Barbara, Görög Zita

One thought on “Görög Zita pinája jól látszik a bugyi alatt

Vélemény, hozzászólás?