Halász Zsófia

Halász Zsófi amióta szerepel az RTL Klub Éjjel-Nappal Budapest című műsorában, rengeteg bókot és randi meghívást kap. Halász Zsófia a sorozat előtt keresett modell volt. Gyerekkorában bohó, fiús lány volt, lazán kezelte még a súlyos betegségét is.

halasz_zsofia_ejjel_nappal_budapest

– Tizennégy éves koromban rosszul lettem. Kórházba kerültem és kiderült, hogy súlyos szívritmuszavarom van. A pulzusom egyik pillanatról a másikra felugorhatott 200-ra. Ilyenkor azonnal be kellett mennem a klinikára és intravénásan kaptam gyógyszereket. De nem éreztem soha semmi félelmet. Aztán tizennyolc éves koromban megműtöttek. A katéteres operáció során nem altattak el. Próbáltam nem belegondolni abba, hogy a szívemet műtik. Szerencsére azóta nincsen problémám, csupán fáradékonyabb vagyok, mint az átlag. Jól szoktak esni olykor a délutáni alvások – meséli az epizód magazinnak Halász Zsófia, aki drámatagozatos gimibe járt, de nem tetszett neki a színház világa, így átment egy sima, hagyományos középiskolába.
Az esztergomi lány mielőtt édesanyja biztatására jelentkezett az Éjjel-Nappal Budapest castingjára, modellkedett. Szerinte egyáltalán nem könnyű ez a munka.
– Nagyon oda kell figyelni, például ha túl szűk a ruha vagy hatalmas uszályos darabot viselünk, akkor nehéz benne lépni. Csúnya balesetek történhetnek! Bár soha nem estem el, de előfordult, hogy picit megbotlottam. Aztán egy alkalommal a hatalmas bizsu fülbevaló, amit viseltem, berepült a közönség közé. De olyan is volt, hogy a cici kificcent a ruhából és csupán akkor vettem észre, amikor lejöttem a színpadról – emlékezik vissza korábbi munkájára az Éjjel-Nappal Budapest sztárja – írja a Stop.