Izgat ha kúrják és szopatják a feleségem

Izgat ha kúrják vagy szopatják a feleségem. Erre nagyon be tudok indulni, a szexuális potenciám a maximumon van. Ezt párcserés szex, vagy szvinger klub látogatással tudom kiélni.
Mi a kandaulizmus és ki a kandaulista? A kandaulizmus egyfajta sexuális hajlam ( a rosszakaróknak perverzitás).Nevét egy századunk előtti kirajról kapta, kit saját népe nevezett el Kandaulnak. A fenmaradt mondák szerint nagyon szép felesége volt.Szeretett dicsekedni feleségével, s az udvarnál mutogatta őt meztelenül. A kandaulista tehát az, kinek tetszik, vagy szexuálisan izgalomba jön , ha feleségét mutogathatja más férfinak meztelenül , vagy akár nézheti ahogy szerelmeskedik más férfival.

a_felesegem_ket_fassszal_elvezkedik

Összegyülnek benne az exhibicionális,fetis-,mazoh-,de még a szadisztikus hajlamok is. Az egyszerüség kedvéért formálisan fogom használni a feleség jelzöt, (mivel én is nős vagyok),ezzel ellentétben lehet bárki – szerető vagy csak élettárs, de fontos hogy az „ENYÉM” legyen. A kandaulizmus nem kerüli el a nőket sem, kiket szintén izgalombahoz a látványa, akár a gondolata annak ,ahogy nézi társát szeretkezni más nővel.Legalább is kicsit megközelíti minden nő, vagy fiatal lány, akiknek jó érzés ha párjukat – akár fürdőruhában a strandon – nézegetik más nők. „De jó pasim van.” De ez a hajlam természetéből adódva közelebb áll a férfihoz ,akik az erotikában (már csak a felépítésük miatt is) többet hagyatkoznak a vizuális látványra. A kandaulistának , aki teljes tudatában van hajlamának , kell hogy elégséges önbizalma legyen, s muszáj hogy bízzon társában, s támasza legyen. A kandaulistát nem gyötri a gondolat, hogy esetleg annak a másik férfinak nagyobb pénisze van, vagy hogy a feleségének jobban fog tetszeni a másikkal.A kandaulista nagyon biztos saját magában, s kapcsolatában, mely közte s a felesége között van. Mivel ha nem zárja magába csendben,s titkosan e hajlamot, akkor a kandaulizmusnak a társas életben elengedhetetlen a teljes és – kétoldalú- bizalom. A kandaulizmus természetesen nem egy hétköznapi felfogás, s a párkapcsolatban meg kell hogy feleljen mind a két félnek.Ha megnézzük a többi „ hajlamokat”, akkor a kandaulizmus rejt magában egy kicsit az exchibicionalizmusból, de a psichikai sadizmust, s a mazohizmust is megtalálnánk benne. Kimondhatjuk, hogy rejtve ott van egy átvitt exchibicionizmus – mikor a férfi észreveszi ,hogy már az ő teste után nincs érdeklődés, elkezdi mutogatni saját feleségét. Mazochizmus? – Mi más az ,mikor öröme van benne, ha más nézegeti feleségét, hozzáér, vagy még talán szerelmeskedik is vele? És ön még ezt nézni is akarja. Megjegyzés a szadizmusra, mi egy kicsit nevetséges – de a saját feleségünket valamire kényszerítjük, valami „m”. Igen, valami „m” mivel lehet hogy ő ott élvez el a szemünk láttára más férfival. De ez már egy újjabb fejezetet érdemelne. A hüjén tudatlanoknak hozzátenném, hogy a kandaulista természetesen nem azt jelenti,hogy csak is csak néznék, ahogy a feleségeik mással szerelmeskednek s az egyszerü sex már nem is érdekli őket.Ellenkezőleg.A dolog főleg csak valami féle kapcsolat felélénkítő, mondhatjuk, hogy cseresnye a tortán. Sok oljan szekszuális praktika létezik,melyeket nem használunk minden nap.De néha van kedvünk hozzá, s nagyon izgatnak. Lehet az is, hogy mindíg nagyon izgatnak, de mind a kettőnket eggyüttesen csak néha.A partnerünknek is lehetnek más szexuális hajlamai ,amiket néha néha szintén praktizálunk, függetlenül attól, hogy minket nagy izgalomba e hoz vagy sem, mivel a sexuális élet nagy adománya a házasságnak, s az örömszerzés rézben mindíg örömet okoz mind a két félnek.

http://forum.index.hu/Article/showArticle?go=70253942&t=9080212