Kajakra kúrták Baukó Évát

bauko_eva_megeroszakolvaHárom éve cipeli magával szörnyű titkát a Baukó Évi közismertebb nevén VV Éva, aki egy rádióadás szünetében beszélt erről. Csak később derült ki, hogy egy technikai hiba miatt kerültek nyilvánosságra magánélete legintimebb részletei.
Bárki hallhatta, ahogy Baukó Éva a Radio Face „Face Night Show” című műsorának szüneteiben élete legnagyobb titkairól beszél. Éva a hét elején volt a műsor vendége, amelynek a szintén egykori valóvilágos Dukai Gergő a műsorvezetője.
Éva olyan jól érezte magát a stúdióban, hogy kettő helyett majdnem négy órán át ült a mikrofonok mögött, és teljesen kitárulkozott: mesélt arról, hogyan kezdett ki vele egy híres tévés, hogyan verte meg Nádai Anikót, VV Anikót, és több botrányát is felelevenítette.
– Amióta elköltöztem és megszabadultam a zaklatóimtól, nagyon jól vagyok. Hét napja nem is ittam, úgyhogy megpróbálok egyedül meggyógyulni – válaszolta Baukó Éva arra a kérdésére, hogy valóban elvonókúrára adja-e a fejét.

– Rendszeresen találkozom a pszichiáteremmel is minden héten. Már szinte a barátom, nem is az orvosom – magyarázta… A teljes cikk a Borsban itt.