Katie Price melle elfertőződött

Súlyosan és vezélyesen elfertőződött Katie Price, Jordan műmelle. A 34 éves celeb elárulta, legutóbbi, ötödik mellműtétje után többször kórházba került, mert a plasztikázott keblekben fertőzés alakult ki.
Katie Price-t válságos állapotban szállították egy klinikára a mentősök, mikor kis híján eszméletét vesztette egy fertőzés miatt. A Now magazin információi szerint Price-nál azt követően alakult ki a veszélyes állapot, miután ötödször is kés alá feküdt, hogy megcsináltassa melleit. Közölték a hírességgel, hogy a melle alatt található vágás elfertőződött és az is elképzelhető, hogy meg kell szabadulnia az implantátumoktól.
Végül több hónapnyi antibiotikumos kezelés rendbe hozta a celeb egészségét. Elmondása szerint nem bánja, hogy ilyen keményen meg kellett szenvednie a szépségért, mert imádja új melleit.
Életrajz: Katie Price, ismertebb nevén Jordan (született: 1978. május 22.) angol modell és botrányhősnő. Híres páratlanul nagy melleiről, illetve botrányos viselkedéséről. 4 éves korában szülei elváltak. 1988-ban édesanyja férjhez ment Paul Price-hez, ezután Katie felvette mostohaapja vezetéknevét. Van egy bátyja Daniel és egy anyai féltestvére, Sophie. Katie-t hét éves korában molesztálták. A Blatchington Mill Secondary School-ba járt középiskolába.