Kelemen Anna a prosti, gyorshajtó, drogos, garázda

Sosem zavarta, ha elit prostituáltnak vagy drogos prostinak tartották, 32 éves Kelemen Anna élvezte, hogy mindenkit, bárkit megbotránkoztat. Pornós neve Kelly Lenox. A valamikori szőke, angyali kislány 25 évesen tűnt fel a nyuszis magazin playmate-válogatásán, és hamar rájött, hogy egy-egy jól irányzott mondattal, cicababás külsejével, felfújt szájával könnyen bekerülhet a tévébe. Ha kellett, a szőke műanyag nőt alakította, ha kellett, szexuális életébe avatta be az embereket, de mindig figyelt arra, hogy amit mond vagy tesz, nagy visszhangot váltson ki.

kelemen_anna_ket_faszbol_kapta_a_gecit

A terve sikerült is, hiszen mai napig megoszlanak róla a vélemények, a legtöbben irritálónak tartják, de mindenkinek magvan róla a véleménye. De hogy ki ő valójában, azt feltehetőleg senki nem tudja, még Havas Henrik sem, aki Méhkirálynő címmel könyvet írt róla, így rengeteg időt töltött vele.
A könyv pornográfra sikeredett, Annácska és a szerző sem titkolta, hogy a túl őszinte vallomásokat a lány bedrogozott állapotban mesélte el. A kötetben nemcsak az derül ki Annáról, hogy pénzért szeretkezett, hanem az is, kivel, hogyan, lerántotta a leplet néhány híres szeretőjéről, és az sem maradt titokban, hogy ha úgy látta kutyáján, hogy szexre vágyik, akkor a lábujjaival elégítette ki az állatot…
Hatalmas botrányt kavart, amikor a Havas-könyv előzetes fejezeteiből kiderült, Ralf Schumachert is az ágyába csábította.
– Még az esküvője előtt jöttünk össze. A dolog úgy megy, hogy összejön egy társaság, és akkor bemutatnak mondjuk Ralfnak. A hangulat olyan, hogy ő nem utasíthat vissza mások előtt egy lányt. Lehet, hogy semmi kedve az egészhez, de ha már ott vagyok, és így alakult, kipróbál. Nem hiszem, hogy egyikünknek is a dugás lett volna a lényeg – így emlékszik vissza Kelemen Anna a légyottra.
A rendőrség előtt sem ismeretlen a ma már visszavonult playmate: gyorshajtás, droggal való visszaélés és garázdaság is szerepel a listán. A legnagyobb vihart Zeusz nevű kutyájával okozta, a kutya 2007 októberében rátámadt az utcán gazdája szomszédjára, aki maradandó sérülést szenvedett. A playmate fél év börtönt kapott két évre felfüggesztve az eset miatt, mivel elmulasztott segítséget nyújtani. Annácska szerette volna megmenteni halálra ítélt kedvencét, hónapokig kijátszotta a törvényt, de végül 2009 decemberében saját maga vitte el az állatorvoshoz, hogy beadják neki az utolsó injekciót. Kelemen Anna kutyája elaltatása után visszavonult a nyilvánosságtól.
Babes –  Kelemen Anna jó híre megsérült – Rendőrök keresik Kelemen Annát – Kelemen Anna és  Erős Melinda (Delhusa Gjon ex élettársa, Grigorescu Andrea anyja) gruppenszex videó – Kelemen Anna seggbe dugva – Kannácska szex – Kelemen Anna érett asszony lett – Kelemen Anna átbaszta Hajdú Pétert – Kelemen Anna jó híre megsérült – Rendőrök keresik Kelemen Annát – Kelemen Anna pornóvideók letöltése – Kelemen Anna exceleb Kelly Lennox néven pornózik – Kelemen Anna backstage videó – Kelemen Anna nem szereti az arcán a a gecit – Kelemen Anna újra seggbe kúrva 2010 pornó – Kelemen Anna újra pornózik videó – Kelemen Anna Kelly Lenox néven újra pornózik – Kelemen Anna végbélnyílása.

2 thoughts on “Kelemen Anna a prosti, gyorshajtó, drogos, garázda

Vélemény, hozzászólás?