Könnyűvérű orosz lányok a közösségi oldalakon

Számomra a közösségi oldalak, akár egy komédia, hisztériás röhögésben török ki lányok adatlapjait olvasgatva, vagy fényképeiket nézegetve. És nem azért mert humorosak, hanem mert már az illetlenség határáig buták. Rögtön hozzáteszem, hogy ez messze nem mindenkire vonatkozik, de a 16-25 éves korosztály komoly hányadára igen. Komolyan érdekel, mi jár a fejükben, amikor: Olyan magányos vagyok. Senkihez sem vagyok hasonlítható – meg hasonló frázisokat írnak le magukról. Vagy komolyan azt hiszik, hogy Robert Pattinson elolvasva adatlapjukat belátja mennyire különlegesek, beléjük szeret és kiviszi őket Amerikába, ahol aztán szülnek egy rakás Edward Cullent, majd sokáig és boldogan élnek, végül egyszerre meghalnak?
És ilyen egyedinek tartott semmitmondó szöveget szinte minden második profil tartalmaz. Már-már szánalmas. Na a becenevekről, vagy nick-nevekről nem is szólva. Mintha mindenki olcsó pornót nézne. Mivel mással lenne magyarázható a Vadmacska, Édes popsi és hasonló nevek özöne, melyeket inkább le se írok. Mint ahogy döbbenetesen sok bestia él nálunk. Minden második teljes büszkeséggel nevezi magát annak, és mindegy hogy egy általános iskolai tanuló, vagy éppen a tanárnője. Szomorú és nevetséges egyszerre.
És micsoda fotókat raknak ki magukról, hej. Egy szál fehérneműben vagy anélkül egy kopott, gyűrött lepedőn pózolnak, egyidejűleg demonstrálva a szovjet idők szexuális életét és valósítva meg minden pedofil álmát. Mert hogy rengetegen az ilyen lányok közül még kiskorúak, bizony. A fotókról meg ordít a „nézd, már van mellem” életérzés, mintha csak nekik lenne olyanjuk. Szóval már kezdem megérteni, miért gondolják azt számos országban, hogy az orosz lányok könnyűvérűek. Lehet én is így gondolnám fentiekből ítélve. És ez már egyáltalán nem vicces. – írja a Posztinfo.hu

Vélemény, hozzászólás?