Lányom szeretője vagyok 5

Szeretném a számban érezni a spermát, ami kifolyik belőled apuci és szeretnék én is olyan élvezetet okozni neked, mint te nekem az előbb! – mondta mélyen a szemembe nézve. Ezek hallatán szemem kikerekedett a meglepettségtől, de mire feleszméltem, Dominika már előttem térdepelt hátra tolt fenékkel és a hasamat csókolgatva haladt egyre lejjebb. Egyszer csak éreztem, hogy óriási, szétrobbanni akaró makkomat forró, puha, nedves ajkai közé veszi és egyre beljebb csúsztatja pici, meleg szájába.
Eszméletlen látvány volt, ahogy a szájában volt a farkam és gyönyörű barna kis fénylő teste előttem hullámzott, feneke pedig az ég felé gömbölyödött. Éreztem, ahogy egyre vadabbul szopja kemény farkamat és már a combomon folyik végig a rengeteg nyál, közben egyik kezével folyamatosan húzogatta a bőrt rajta.
Néha forró nyelvével végignyalta, tövétől egészen a végéig a rengeteg nyáltól csillogó hímtagom, majd újból becsúsztatta apró kis szájába egészen a torkáig. Másik kezével megfogta fenekem és úgy húzott a szájába még mélyebben, s szinte smárolt a farkammal. Éreztem hogy teljesen megvadult, annyira tetszik neki ez az új dolog és ez engem is annyira felizgatott, hogy újra vadul simogatni kezdtem krémes kis testét, másik kezemmel pedig finom hajába túrva húztam rá fejét a farkamra. Újra a testápolós flakon felé nyúltam, s most már szinte az egész tartalmát az előttem térdelő kis testre öntöttem és elkezdtem szétkenni a hátán és sima kis fenekén.
Miközben Domika egyre vadabbul szopta a farkam, én fölé hajoltam és a krémet feneke irányába kezdtem kenni, egészen mögé nyúlva a fenekéhez és duzzadó dombocskájára. Leírhatatlan érzés volt simogatni a krémtől és verejtéktől tocsogó kis lánytestet, amint ott térdelt előttem és farkamon cuppogott heves mozdulatokkal, teljes extázisban. Éreztem, hogy most már nem bírom visszatartani előtörő spermafolyamom és a következő másodpercben már lüktetni kezdett egész farkam. Rángatózni kezdtem, teljes önkívületben, óriási erővel tört belőlem ki a rengeteg ondó, és majdnem tövig tolva farkam Domika torkára élveztem egy hatalmasat, vagy egy percen keresztül.
Minden egyes lüktetésnél óriási adagokat spricceltem a kislányom torkára. Ő próbálta mindet lenyelni, de néha-néha kicsúszott a farkam az ondómmal telt kis szájából és olyankor a hátára, meg a hajára is spricceltem a nyálkás, forró férfinedvből.
Szinte ordítottam, miközben még mindig lövellt belőlem az anyag. Domika arca már teljesen az én gyönyörnedvemben úszott és már a szájából is folyt kifelé a hihetetlen mennyiség, amit már nem bírt lenyelni.
Megtörülköztünk kicsit és erőtlenül zuhantunk az ágyba, pár másodperc múlva már aludtunk is átkarolva egymást, mezítelenül.

Vélemény, hozzászólás?