Lévai Adrienn DJ kurva vagy mi?

levai_adrienn_mielott_befutottDj Baby L.A. ismertebb nevén Lévai Adrienn köztudottan magamutogató és harsány jelenség – írja a Dr. Genya weboldal:
“Alapjában véve egy hülye picsa aki megsértődik ha toplesz fellépésre hívják el (aminek nemrég hangot is adott a facebook oldalán), viszont a csöcseit szinte sose tudja a ruhájában tartani ha alkoholt fogyaszt. De hát ez az ő védjegye, a jobb helyeken már felessel várják. A másik dolog meg az hogy a tulajok és a rezidens dj-k mind megakarják baszni, de ő elhiszi hogy a dj pultban nyújtott teljesítménye miatt van ez a nagy érdeklődés.
A dj szakma egy része röhög rajta és szórakoztatónak tartja a hölgyemény viselkedését, mi nekünk is tetszik legalább nem adja elő a dívát mint a többi dj kurva akiknek még egy csöcsöt is derogál mutatni, hanem leissza magát a sárga földig és szopik-baszik…” Hogy mi ebből az igazság, döntse el mindenki maga.
A jelenleg lemezlovasként dolgozó Dj Baby L.A. als. Lévai Adrienn 1985. december 20-án született a Heves megyei Eger városában. Pr-marketing szakra járt főiskolára. 2006-ban jelentkezett a Miss Offroad versenyre, amit meg is nyert. 2009-ben első helyezett lett a Miss Motogirl hungary versenyen.
Pornós fotói és videói jelentek meg. Régóta modellkedik, mellette két férfimagazinfőszerkesztője. 2010-ben jelentkezett elöszőr a Playmate of the Year versenyre, amit megis nyert, mint közönségdíjas – írja a Starity. Lévai Adrienn fotója, mielőtt befutott, nagyobb méret itt.
Lévai Adri cikkek: Playmate lányok pinája és segge itt – Fű alatt hirdetik a celeb kurvákat – Lévai Adrienn szopást kínál a lájkolóknak és további linkek itt találhatók.