Lévai Adrienn szexi fehérneműben

Lévai Adrienn – aki a Való Világ 4 szériájában a beszavazó show-ig jutott – úgy látszik más csatornán próbál szerencsét. Mindenki emlékszik rá, hogy a VV4 egyik beszavazójában Zsuzsi legyőzte Adriennt és így ő juthatott be a villába. A villaléte tiszavirág-életűnek bizonyult, hiszen mint tudjuk, kizárták a játékból, miután megdobálta naranccsal a villa rosszfiúját, Olivért.
Ettől a pillanattól kezdve többen szerették volna, hogy a helyére Lévai Adrienn kerüljön be, de végül a csatorna másként döntött. A „Lévai Adriennt a villába” mozgalom csak fokozódott, mikor kiderült, hogy indul a való világ 5. Külön facebook oldalt hoztak létre és rengetegen támogatták.

Lévai Adrienn cikkek: Lévai Adrienn lányokkal hemperegne a tengerparti valóságshow-ban – Mi van a nyuszilányokkal, Playmate válogatás lesz! – Lévai Adrienn a németeknél teszi próbára magát – Playmate fotózás backstage képek – Koncsek Petronella és Lévai Adrienn – Lévai Adrienn vaginája – Lévai Adrienn azonnal kirakja a mellét – Márki Zsuzsi playmate vibrátorral megy a villába – A Playmate fotózás videó 1-2. része itt, 3. rész itt –  További Lévai Adrienn és más playmate lányok: Lévai Adrienn meztelen fotósorozata – A tíz szép magyar Playmate videón – Playmate 2010 mix videó – Playmate jelöltek pinát villantanak – Kocsis Orsi a magyar Playboyban nem húzza szét a pináját Lévai Adrienn: Imádok meztelenkedni – Dundika, Hornyák Hajni fénykorában – Lévai Adrienn playmate – Playmate party a Bed Beach-en – Playmate választás lesz – Okosakat mondanak a modell csajok – Szőrös pinájú Playboy modell – Playmate puncik – Ripli Zsuzsi nem színleli az orgazmust CKM fotók – Zimány Linda alapítványnak adta a segélyt – Bódi Sylvi modelliskolájában hatszázezerért tanulnak a lányok – Playmate of The Year 2010 Hope Dworaczyk – Zgut Éva (Eva Black) playmate a szexből él