Liptai pinája körül áll a balhé

liptai_fonokevel_hetyegettMegviselte a botrány Liptai Claudiát aki egy családos farokra gerjedt. Szeretőjévé tette főnökét akinek állapotos felesége van. A férfi bocsánatot kért nejétől, aki kiborult a történtek miatt, de nem hagyja el hűtlen férjét. Ennek feltétele azonban a szakítás volt.
Újra egyedül maradt Liptai Claudia. A Hot! magazinban megjelent paparazzi fotók, amelyeken a színésznő a Mokka szerkesztőjével, B. Péter Dáviddal látható félreérthetetlen helyzetben, lebuktatták a tilosban járó párocskát. A férfi – aki házas, van egy gyermeke, és felesége Viktória nyolc hónapos terhes – roppant kínos helyzetbe került.
– Péter már felkészítette a feleségét a várható botrányra, ő és Claudia már a fotók megjelenése előtt tudták, hogy hamarosan lebuktatják őket. Péter azt mondta a feleségének, hogy csak egyszeri alkalommal jött össze szexuálisan Claudiával. Viki rettenetesen kiborult, de végül megbeszélték, hogy együtt maradnak – mesélte a TV2 jól értesült munkatársa. Eközben kiderült, hogy Liptait is megviseli a botrány. Tegnap a Megasztár kapcsán találkozott a stáb, és többen észrevették, hogy egészen maga alatt van. Munkatársai közül sokan csodálkoznak, hogy Liptai el tudta csábítani B. Péter Dávidot, akiről az az általános vélemény, hogy egy kedves, humoros férfi, akitől távol áll a fellengzős, felvágós stílus, ráadásul nem jellemző rá, hogy szoknyavadász lenne. Talán ezért is fogadta vissza várandós felesége.

Vélemény, hozzászólás?