Megdugtam a férjem

megdugtam_a_ferjem_felcsatolhatoval31 éves nő vagyok. A férjemmel 10 éve élünk nagyon boldog házasságban. Van egy gyönyörű, 2 éves kislányunk. A szex a gyermekünk születése előtt és után is fantasztikus volt. Nemrégiben a párom egy különleges kéréssel állt elő. Először szégyellte nekem bevallani a titkos vágyát, de nagy nehezen kiszedtem belőle. Először én is nagyon furcsálltam a dolgot és elég bizarrnak tartottam, de végül úgy döntöttem, megadom neki, amire vágyik. Azt kérte, hogy egy műpénisz segítségével elégítsem őt ki. Az Intim Center sexshopban terveztük a vásárlását a felcsatolható dildónak. Lehet neten is rendelni, de személyesen jobb, hisz maga a vásárlás is egy különleges élmény. Elutaztunk egy hétre nyaralni, a kislányunkat pedig a szüleimnél hagytuk.
Úgy gondoltuk, ez a legmegfelelőbb idő arra, hogy kipróbáljuk, amire a férjem vágyik. Elmentünk egy intim szaküzletbe év kiválasztottunk egy olyan felcsatolható péniszt, amelynek belülről is van egy ága, így mindkettőnknek egyformán jó.
Mikor visszamentünk a szállodába, már nagyon vártuk, hogy kipróbálhassuk a műpéniszt. Csókolózni kezdtünk, majd szenvedélyes simogatással és vetkőztetéssel folytattuk. Az ágyra feküdtünk és ott tovább folytattuk a simogatást. Kedvesem a csiklómat simogatta, mialatt én az anusaval játszadoztam.
Tettem egy kis síkosítót a kezemre és annak segítségével dugtam az ujjam egyre mélyebbre a fenekében. Mikor már úgy láttam, eléggé tág és síkos, felvettem a péniszt. Nagyon jó érzés volt, ahogy a belső része belém csúszott. Nagyon kemény volt, és kellőképpen vastag. Férjem négykézlábra állt és már alig várta, hogy beléhatolhassak.
Lassan dugtam egyre mélyebbre a műpéniszt az anusaba. Különleges érzés volt, mert ahogy mozogni kezdtem benne, az nekem is nagyon jó érzés volt, hiszen bennem is mozgott a műfallosz.
Izgató volt a férjemet is hallani, ahogy élvezni, hogy a popsijában ki-be járkál a ideiglenes „szerszámom”. Olyan tökéletes érzés volt, hogy az orgazmusra egyikőnk részéről sem kellett sokat várni. Testemet elöntötte a forróság, majd hatalmas rángásokkal éltem át az orgazmust párommal teljesen egy időben. Szenzációs volt. Sohasem gondoltam, hogy ez az egész mindkettőnknek ilyen nagy élvezetet tud nyújtani. Azóta már többször használtuk a szeretkezés kellékeként ez a felcsatolható péniszt….

Vélemény, hozzászólás?