Mihalik Enikő meztelenül a nemi szervét simogatja

Újra levetkőzött a 22 éves magyar szupermodell: Mihalik Enikő egy különleges, erotikus fotósorozattal lepte meg rajongóit.
A szépség tökéletes bájait csupán pár ékszer takarja, a képek pedig egyszer csak bemozdulnak: Enikő kezével buján végigsimít a testén, mondhatjuk maszturbáló kéjelgéssel, majd visszamerevedik az eredeti pózba.
A különleges technikával készült képsorozatot Sebastian Faena fotós és filmrendező készítette a békéscsabai lányról, akinek profizmusa lenyűgözte a fotóst.
– Nagyon expresszív, és nagyon szeret a kamerának pózolni. Odafigyel, óvatos, megérti, amit kérek és mindent végre is tud úgy hajtani, ahogy szeretném – magyarázta rajongása okát Faena, aki hozzátette a fotókhoz több millió forint értékű luxus-ékszereket – Beth Fenton Bulgari, Cartier, De Beers, Fabergé, Tiffany és Van Cleef and Arpels – válogattak össze. Enikő buján mozgó képeit a Nowness oldalán lehet megnézni.
Magánélete: Nem sok ideje van, egyre több munkát kap, így örül, ha pihenhet. Szívesen utazgat, és van kint a szabadban. Szereti New York forgatagát, de Békéscsaba nyugalmát is. Ahogy lehetősége van rá, hazautazik a családjához, barátaihoz és szerelméhez, Müller Krisztiánhoz.

Vélemény, hozzászólás?