Mihalik Enikőt meztelen fasz öleli

mihalik-eniko-meztelen-fasszalMeztelen férfi karjaiban pózol a magyar szupermodell a spanyol Harper’s Bazaar októberi számában. Utoljára Bódi Sylvi bújt meztelen férfi farkához.  Mihalik Enikő (23) szégyellősnek kicsit sem mondható, hiszen már többször is ledobta magáról ruháit. Most azonban partnere, Brad Kroenig vetkőzőtt meztelenre, Enikő pedig ezúttal rideg dominaként, hosszú bőr ruhában, combig bőrcsizmában és fehérneműben állt a fotós kamerái elé.
A békéscsabai lányt 15 évesen fedezték fel egy bevásárlóközpontban, 2002-ben a magyar Elite Model Look versenyen első helyezést ért el, a nemzetközi döntőn pedig negyedik lett. A Visage Management azonnal szerződést kötött vele, azóta már a leghíresebb kifutókon és a legnagyobb divatmagazinok oldalain szerepelt. De szerepelt a Szex és New York moziváltozatában is. A divatbemutatón ő a második lány, aki a kifutón lépdel. A forgatás alatt akadt egy kis malőr is – ahogy lelépett az emelvényről, megbotlott egy lámpában, és ráesett Sarah Jessica Parker színésznőre.
További gátlástalanul pózoló modell lányok: Bódi Sylvi ölébe fogadja a férfimodellt – Meztelen modellek léptek a kifutóra – Fasza van a Givenchy szép női modelljének – Terry Richardson bortány, a világhírű fotós szopatta dugta a modelleket – Magyar modellsiker Mihalik Enikő – Pirelli naptárban Mihalik Enkikő meztelen – Mihalik Enikő is leszopta Terry Richardsont

Vélemény, hozzászólás?