Miss Karácsony

Európa legszebbje, a 22 éves Simon Mária magyar modell saját szépségversenyt szervezett Miss Karácsony címen. A Victoria’s Secret nemzetközi modellversenyén is második legszebbnek választott modell közösségi oldalán kereste „utódját”.

simon-maria-modell

Simon Marcsi célja az volt, hogy azok a lányok is esélyt kapjanak, akik túl félénkek ahhoz, hogy élőben kiálljanak a zsűri elé a színpadra. A győztes a bükki Komáromi Regina lett.

– Szerintem nincsen tökéletes „szépség”, de minden nőnek megvan a maga értéke, szépsége. Egy nő soha nem lehet elégedett önmagával, én is csak azzal, hogy mindig mosoly ül az arcomon. A versenyre is azért jelentkeztem, hogy ezzel növeljem az önbizalmamat – árulta el a Blikknek Komáromi Regi, aki családja és barátnői biztatására jelentkezett a versenyre.
– December 20-án hirdettük meg a versenyt, és 30-án zártuk le a szavazást. Reméltem, hogy a tíz nap alatt 20-25 lány jelentkezik, de arra egyáltalán nem számítottam, hogy több mint 80 lány gyűlik össze. Úgy érzem, a célomat tökéletesen elértem, hiszen hat mozgássérült lány is jelentkezett a versenyre, és nekik is ugyanakkora esélyük volt a győzelemre, mint egészséges társaiknak – mesélte Marcsi, aki a tíz legtöbb szavazatot kapó lányt díjazta.
Regina 938 szavazattal nyerte meg a versenyt. A verseny érdekessége, hogy az egyik legnagyobb ellenlábasa a harmadik helyezett Marton Laura volt, akivel hosszú ideje jóban van a Miss Karácsony 2013 verseny győztese. Marton Laura egyébként 668 szavazattal szerezte meg a harmadik helyet. Nagyon szoros volt a verseny, hiszen Regina mindössze 12 szavazattal előzte meg a szintén szombathelyi Nyári Klaudiát. Lányok az első tízben: Balassa Judit, , , , , , , , , .