Moziszex – Lindsay Pulsipher – Inni és élni hagyni 2011

A tömeggyártott szintetikus vér feltalálásának köszönhetően a vámpíroknak nincs szükségük többé emberekre, hogy napi szükségleteiket fedezzék, és – ha kényelmesen nem is, de szabadon – sétálhatnak halandó társaik között. Bár azáltal, hogy embertársaik lekerültek étlapjukról, legendabeli szörnyetegekből egyik percről a másikra hétköznapi polgárokká váltak, az éjszaka világából még mindig nem törhetnek ki. Sokan aggodalommal fogadják, hogy ezek a teremtmények előbújtak koporsóikból, s most köztük élnek. A világ vallási vezetői és kormányhivatalnokai már eldöntötték, kinek az oldalára álljanak, azonban Bon Temps, a louisianai kisváros még gondolkodik.
Sookie Stackhouse pincérként dolgozik a kicsi, ámde otthonos Merlotte’s bárban. Bár Sookie első pillantásra hétköznapi lánynak tűnik, nem éppen átlagos képességgel bír: képes olvasni mások gondolataiban, s ez folyamatosan felforgatja a lány életét. Ha ez nem lenne elég hátrány ahhoz, hogy egy louisianai kisváros szűk közösségébe beilleszkedjen, egyszer csak betoppan életébe a Merlotte’s első vámpír vendége, a 173 éves Bill Compton – s a két kirekesztett között azonnal komoly vonzalom alakul ki.

Csak néhány másodpercre mutatja meg melleit ebben a jelenetben, de ez éppen elég arra, hogy mindenki eldöntse, van-e értelme tovább is foglalkozni vele. Az Arany Glóbuszt is bezsebelő sorozatot pedig nem csak azért szeretjük, mert a vámpírok és a vér kapcsolatát elemzi.
Az első évadtól kezdve számtalan meztelenkedést láthattak a sorozat kedvelői, s bár én bizonyos ideje nem követem Sookie Stackhouse kalandjait, azt azért figyelem, ki és milyen módon vetkőzik. Eddig ugyan nem mutattam be jeleneteket a nálunk is népszerű sorozatból, de hamarosan továbbiak következnek, ezt már most jelzem. Már csak azért is, mert a biszexuális Anna Paquin és férje Stephen Moyer erotikus etűdjeinek valóban hitelesnek kellene lenniük. Bár nem teljesen azok! Szerintem.
Visszatérve a részletre meg kell jegyeznünk, Lindsay elsősorban sorozatszínész, kisebb epizódszerepekben tűnik fel, s bár a negyedik évad második és negyedik részében tényleg láthattuk fedetlen melleit, valószínűleg mindez nem dob sokat karrierjén. Bár az is meglehet, hogy karaktere, Crystal Norris korábbi erotikus alakításaival együtt felkelti a producerek érdeklődését.

Vélemény, hozzászólás?