Moziszex, Mia Wasikowska

Ki az a vérmes csaj, aki Steve Buscemivel szexel a Boardwalk Empire-ben? Merre járt Tim Burton Alice-e, mielőtt eljutott Csodaországba? A könnyű nőcskének titulált kis vörös már eddig is léha nőszemély volt? Melyik csaj miatt alapította Mark Zuckerberg a Facebookot? Berobbant színésznőkről olvashatsz, videózhatsz, és választ kapsz ezekre a kérdésekre, és még többre is. Az első lány Mia Wasikowska, született: 1989. október 14-én.

mia_wasikowska

Két éve jöttünk rá, hogy különleges tehetséggel van dolgunk, amikor leesett állal néztük a tornászlányt játszó Wasikowska és a pszichodokit alakító Gabriel Byrne csodálatos összjátékát az In Treatment című sorozatban. Aztán Wasikowska feltűnt egy-két felejthető filmben (Ellenállás, Amelia), amíg Tim Burton szeme meg nem akadt rajta, és ki nem választotta az Alice Csodaországban főszerepére. Burton azt mondja, az ragadta meg őt Wasikowskában, hogy “öreg lelke van”, gazdag belső élete, amitől egy kicsit melankolikus, szomorkás az egész személyisége. Mindketten jó lóra tettek: a film több mint egymilliárd dollárt hozott, és Wasikowska arcát megismerte az egész világ.
Az érdekes filmesek viszont már korábban megtalálták (biztos ők is nézték az In Treatment-et): a Sundance-en kritikusok üdvrivalgásától kísérve debütált a The Kids Are All Right, amelyben a leszbikus párt alakító Annette Bening és Julianne Moore lányát játssza, aki kitalálja, hogy megkeresi az apját, szintén már tavaly leforgott Gus Van Sant Restless című sötét tinifilmje, amiben egy gyógyíthatatlan betegségben szenvedő lányt alakít, és Cary Fukunaga Jane Eyre-jére is már tavaly leszerződött, ahol Michael Fassbender Mr. Rochesterje lesz a partnere. Utóbbit kétkedéssel vegyes kíváncsisággal várjuk, hiszen furcsa, hogy két ennyire szép emberre osztották ezeket a szerepeket, de reméljük, Wasikowska és Fassbender vannak olyan jó színészek, hogy még a jelentéktelen külsőt is eljátsszák nekünk.

További moziszukák: Görög Zita visszatért – Julia Roberts csak szexre kellett Richard Gere-nek – Szex a moziban Gryllus Dorka Nyugalom – Gryllus Dorka és Parti Nóra szexelnek Zuhanórepülés – További cikkek moziszex témában: Túl jó nő a csajom Alice Eve az ágyban – Rudolf Péter és Kecskés Karina Üvegtigris – Szopós szájú szexistennők: Emmanuelle Béart és Béatrice Dalle, Brigitte Bardot és Jeanne Moreau,  Susan Sarandon és Geena Davis, Charlize Theron és Penélope Cruz, Penélope Cruz és Salma Hayek, Monica Bellucci és Sophie Marceau – Szex a mozivászon, Ismeretlen nyugdíjasok szexelnek Tejút 2007 – Gálffi László és Szabó Dávid Férfiakt – Oroszlán Szonja és Szabó Győző Valami Amerika – Rudolf Péter és Kecskés Karina Üvegtigris – Gsyllus Dorka és Makranczi Zalán Nyugalom – Tóth Ildikó Jadviga párnája szexjelenet – Kristi Stubo és Ulrich Tomsen Ópium Egy elmebeteg nő naplója – Sárközi Nagy ilona és László Zsolt Májusi zápor – Tóth Orsi és egy idős farok Johanna – Hámori Gabriellát dugja Nagy Ervina a moziban Kaméleon – Hámori Gabriella és Leonardo Madeiros Budapest – Dobó Katát dugja Árpa Attila  The Kiss Goodnight – Kerekes Vica és Keresztes Tamás Felnőttfilm – Hernádi Judit szex Nyugalom – Molnár Piroska és Czene Csaba Taxidermia – Kerekes Vica és Jiri Machánek szex Nestyda  – Görög Zita Pinája 8 mm gruppenszex a filmben – Gryllus Dorka és Parti Nóra Zuhanórepülés – Tóth Ildikó és Bodó Viktor Jadviga párnája – Szirtes Ági és Mucsi Zoltán Roncsfilm – Kerekes Éva és Nagy Ervin Szezon – Lucia Brawley és Nagy Péter Lora – Nemes Wanda és Nagy Zsolt Panel – Marozsán Erika és Joachim Krol Szomorú vasárnap – Görög Zita gruppenszex Johnathon Schaech és Lori Heurig 8 MM 2 – Liptai Claudia és SzabóGyőző Valami Amerika – Oroszlán Szonja, Herendi Gábor Valami Amerika – Eredendő bűn Angelina Jolie meztelen – Pornó és szadizmus a művészfilmekben Grotesque – Zongoratanárnő – Titkárnő – Ken Park – Az érzékek birodalma – Kilenc dal – Pannon töredék szex pornó és forradalom – Szopós szájú szexistennők egymást kívánják

Vélemény, hozzászólás?