Moziszex: Zsaruk a pácban

Lucie Laurier, kanadai színésznő a sokak által szeretett és még többek által lenézett Eric Roberts-szel közös jelenetben. A film eredeti címe Stilleto dance, s feltehetően egyik színésznek sem a legnagyobb alakítása. A kevésbé elismert Roberts testvér, bár szerintem nem rosszabb színész, mint Julia (de ez nem az ő tudását dicséri), ugyanis játszott például A sötét lovagban, amely óriási siker volt.A mellben erős Luciet pedig a magyar nézők a Nitróból ismerhetik.
A jelenet egyébként egy tévéfilmhez képest nem is annyira rossz, mert néha úgy érezhetjük, a rendező a leggyengébb sablonokon túlmegy. Persze csak néha. Azért Laurier teste kárpótolja a kedves nézőt!

Két nyomozó beépül az alvilágba, a kegyetlen Anton bandájába, aki nukleáris fegyverek gyártásához szükséges plutóniummal üzletel. Hogy Anton bizalmába férkőzhessenek, olyan feladatokat is elvállalnak, amelyek ellentmondanak egy rendőr józan eszének és lelkiismeretének. A fiatal Jay a brutális feladatok miatt kiszállna, Adrian azonban kezdi élvezni a munkát, miközben egyre szenvedélyesebb viszonyba keveredik főnöke gyönyörű, de veszélyes feleségével. Adrian addig sodródik az eseményekkel, míg halálos veszélybe kerül.

Vélemény, hozzászólás?