Nádai Anikó

Nádai Anikó nagyon sok rajongót szerzett magának annak ellenére, hogy nem ő nyerte meg a Való Világ 4. évadát. A csinos modell sokak szívébe lopta be magát az intim pillanataival, ráadásul nemcsak a zuhanyzóban villantotta meg fantasztikus alakját, de később az ágyban is. Többen emlékezhetnek még Anikó leszbikus kalandjára is, amit Szandikával élt meg. A VV4 plasztikcicája mikor már nem bírta tovább szex nélkül, megkérte Anikót, hogy elégítse ki. Mivel jó barátnője volt és egy ágyban is aludtak előtte is, Anikó belement a dologba, és a takaró alatt kényeztette Szandikát.

Nádai Anikó, vagyis VV Anikó magyar valóságshow-szereplő. 2009-ben jelentkezett a Királynő című műsorba. 2010-ben részt vett a Való Világ 4 valóságshowban, majd műsorvezetőként debütált a Cool TV-n.Jelenleg az Éjjel-nappal Budapestben játszik szerepet Anikóként.

Az élete értelmének is tartja az állatokat,legfőképpen a lovakat ; nem is csoda, hiszen 9 éve aktívan lovagol. Van egy macskája is.Ez számos problémát szült hiszen hiszen a társasház megtiltotta, hogy hörcsögnél nagyobb állat éljen a lakásban.Szeret színészkedni,akár hobbi szinten is. A képen látható lány a Hot24 szerint Nádai Anikó, met kipróbálta a pornózást is.

ki-o-szerinted

A céljai között kapott szerepet főiskola befejezése és egy nyelvvizsga beszerzése is. Istenes Bencével a Való Világ során ismerkedtek meg, és kapcsolatukat sokáig nem merték nyilvánosságra hozni, boldog szerelemben éltek.