Nyári Editet megdugta Vastag Csaba?

Érzelmi viharok tarkítják az X-Faktor énekeseinek életét. A kulisszák és luxuslakások falai mögött zajló gáláns, szenvedélyes viszonyokról kevesen tudnak. Az X-Faktor-ház nem apácazárda, lakói sem szerzetesek és kedves nővérek. Nem csoda, hogy az utóbbi időben egyre több szerelmi történet kering az RTL KLub háza táján, már csak azért sem, mert az összezárt tehetségek többsége úgy indult neki a versenynek, hogy nem volt kapcsolata.
A legtöbb pletyka Vastag Csabáról kering, igazi skalpvadász hírében áll. Ha az X-Faktor Don Juanja csak végigsétál a kereskedelmi csatorna folyosóin, szinte biztosan flörtbe keveredik egy arra járó csinibabával. Korábban azt beszélték róla, hogy a műsor egyik csinos táncoslányával jött össze, a Bors információi szerint később az idősebbik Nyári nővért is levette a lábáról. Bár tagadják, hogy barátságnál több van köztük, a műsor stábjában makacsul tartja magát a pletyka.
– Egyszer azt láttam, hogy Edit bezárkózott a szobájába Vastag Csabival, s csak órák múlva jöttek ki. Azóta többször észrevettem, hogy másként tekintenek egymásra – árulta el lapunknak egy bennfentes, aki egy másik tehetség gáláns kalandjáról is beszámolt.
– A Non Stop szépfiúja, Solti Ádám sem él szerzetesi életet. Itt arról beszélnek, hogy Mimivel kavart. A lány rendkívül csalódott volt, amikor kiesett, szüksége volt egy erős támaszra… – tette hozzá az informátor.
Nyári Edit szexepiljének állítólag Vastag Csaba és Király L. Norbi sem tudott ellenállni, de az idősebbik Nyári lány végül az idősebbik Vastag fiú mellett kötött ki. Az X-Faktor-ház lakói szemérmesen hallgatnak a románcokról, talán azért, mert a szerelmesen rajongó lányok és fiúk szavazatai még sorsdöntőek lehetnek a tehetségkutató versenyben. Az egyetlen kivétel a Non Stop szájdobosa, Zsolti, aki nem csinált titkot szívügyeiből: nyíltan hirdette, hogy barátnőt keres. Emailben várta a jelentkezőket, és hamar meg is találta a párját – írja a Boronline.

Vélemény, hozzászólás?