Oroszlán Szonja hátulról dugva, és a titkos frigy

Oroszlán Szonját jól megdugják hátulról, láthatóan persze csak a Valami amerika című  mozifilmben. Pontosabban Szabó Győző akaszt be neki. Nem láthatóan nem tudni, mert nagyon titkos a dolog, mit művel a kedvesével. Szonjácska még a férje teljes nevét is titkolja. Az biztos, hogy női mell után valami mást fogdos.
Oroszlán Szonja kisasszony egészen New Yorkig menekült, hogy – kerül amibe kerül – Magyarországtól jó távol mondja ki a boldogító igent kedvesének, a mindenhol csak T. Zoltánként emlegetett teniszoktató srácnak.
Azt is csak onnan lehetett tudni, hogy kimondta azt a bizonyos boldogító igent, hogy a Facebookon bejelentette a nagy eseményt barátainak, akiket taktikusan és praktikusan nem hívott meg az esküvőjére.
Az RTL Klub által kiadott közlemény szerint a várható nagy sajtóérdeklődés miatt döntött a tengerentúli frigy mellett, ami jelentős túlbiztosításnak tűnik, mert a Szonjácska magánéletével való foglalatosság eddig sem szerepelt egyetlen szerkesztő munkaköri leírásában és napi kötelmei között sem, tudtommal.
Ja, és a művésznő azt is kikötötte, hogy erről a későbbiekben sem kíván beszélni, ami így, összességében már jelentős veszteség a rajongói számára, akikkel ezúton is együttérzek.
Oroszlán Szonja életrajz: Oroszlán Szonja 1977. május 19-én született Budapesten. Angolul és németül beszél. 1995-ben érettségizett a Hunfalvy János Közgazdasági- és Külkereskedelmi Szakközépiskola Német Kétnyelvû Külker ügyintézõ osztályában. Intenzív kurzuson vett részt a bostoni Berklee College of Music ének szakán. 1997-2001-ig a Színház- és Filmmûvészeti Egyetem operett- musical színész szakára járt. 1998. nyarán intenzív kurzuson vett részt a New York-i American Academy of Dramatic Arts színiakadémián. 2001-2002-ig az ELTE Bölcsészkarán Kulturális Menedzser másoddiploma képzésre járt.
Karrier: 1993-1997-ig a Cool Miners nevű együttes énekesnője volt. 1996-1997-ig a Kecskeméti Katona József Színházban A dzsungel könyve címû elõadásban Túnát játszotta. 1998-ban epizódszerepet kapott Jancsó Miklós: Nekem lámpást adott kezembe az úr Pesten címû filmjében. Ezután kezdett szinkronokat vállalni.
2000-tõl a Vígszínház tagja. Szonja énekli a Toy Story 2. nõi fõcímdalát. 2001-ben a Kisváros és a Kávéház címû sorozatokban szerepelt. 2002-ben megkapta a Valami Amerika címû nagyjátékfilmben Timi szerepét. 2002-2005-ig a TV2 Szeret, nem szeret címû mûsorában Brigit alakította. 2004-ben kisebb szerepet kapott Herendi Gábor Magyar Vándor címû filmjében. 2005-ben a Harag Napja címû film egyik fõszereplõje volt, melyben Isabel de Mendozat játszotta, aki Ruy de Mendoza (Christopher Lambert) felesége. Ugyanebben az évben fõszerepet játszott az Egy szoknya, egy nadrág címû filmben, melynek fõcímdalát is õ énekelte Bebével, a Back II Black frontemberével. A dal címe Micsoda nõ ez a férfi. 2005-2006-ig a Vidámszínpadon játszott a Legénylakás címû darabban.
2006. júniusától a Madách Színházban a Producerek címû musicalban játszott. Ugyanebben az évben az Egy bolond százat csinál címû vígjátékban szerepelt. Ettől az évtől a Lisa csak egy van című sorozatban Lisának kölcsönözte hangját. 2007-ben a Kurt Weill Cabaretban és az Édeskettes hármasban címû darabban szerepelt a Madách Színházban. 2007. nyarán a Szegedi Szabadtéri Ünnepi Játékokon a Macskák címû darabban szerepelt. Decemberben pedig a Szenvedély címû darabban játszott a Madách Színházban. 2008-ban Tímár Péter: Casting mindig címû filmjében kapott mellékszerepet. 2009-ben a Valami Amerika 2-ben ismét magára öltötte Timi szerepét. Ebben az évben a Csillag Születik címû tehetségkutató mûsorban zsûrizett. A Szíven szúrt ország című dikumentumfilmben Marion Cozma barátnőjét alakította.

Stílusok: 1; A vidón látható stílus se semmi, gondolom sokan bevezetnék a vágyukat a testébe. Akár ilyen gyors numerára is, mint a filmben. Szonja haja természetes szőke, bár sokak szerint a platinaszőke árnyalatig kicsit világosítani kellett a színésznő haján. Nemrég a trendi-vörös hajszínt is kipróbálta, amivel még egy hajfesték reklámjában is szerepelt. Haja viszont mostanában újra szőke, hisz a Valami Amerika 2. című fimben Timi is szőke.
2; A szépséges tehetség ruhatára igen kifinomult és érzéki. A hosszú maxiruháktól a rövid, szexi göncökig,minden megvan benne, amire egy nőnek szüksége van.Igazi ikonként tartják számon a szépség terén is,ezért a színek terén is épp olyan változatosság jellemző Szonjára. A sötétebb türkiz és a fehér,valamint a kék,zöld,pink,és piros állandó kedvencei, bár mindenféle színt hamar megkedvel, feltéve ha az adott ruhadarab tetszik Szonjának.
3; A sminkek. Szonja igazán szívesen kipróbál minden újat, hisz a Valami Amerikában alakított karakterére inkább a kicsit vadabb festék-kreálmányok jellemzőek, míg a színész-énekesnő inkább középen helyezkedik el, a visszafogott és az extravagáns között. Szájfények terén általában rózsaszínt visel, rúzsból pirosat vagy szintén pinket. A szemféjfestékekből szinte mindenfélét viselt már, így csakúgy,mint a színeknél,szinte mindent kipróbál. Szemöldöke barna, ezt általában kiszedeti, ami illik hamvas, fehér bőréhez.
Díjak: VOXCAR – legjobb magyar betétdal, 2002 (Vetkõzés), GUNDEL – legjobb magyar fiatal színész, 2002, Aranylemez, Valami Amerika, 2002, Beau Monde Magazin Különdíj, 2002, Story Magazin Csillag Díj, Az év színésze, 2002, Ikarus Díj – Berlinale Shooting Star Program, 2003, Berlin, Súgócsiga-díj 2003, legjobb színpadi színész, Voxcar legjobb magyar színésznõ, 2003. Cinema – Phoenix-díj, 2003 és legkedveltebb színésznõ, nézõk szavazata alapján. Story Magazin Csillag Díj, Az év színésze, 2003. Story Magazin, Csillag Díj, Különdíj, 2005. Csillagok Fala, 2007. Cosmo Díj – legjobb színésznő és a Best of Best, 2007. Arany Érdemkereszt – állami kitüntetés, 2008. augusztus 20. Glamour – Woman of the Year 2010, színésznő kategória. Forrás: Fejes Gábor Borsdaráló, Olimpiq, Szexpláza.

Vélemény, hozzászólás?