Patkó Csenge

patko_csengePatkó Csengének, az ÖsszeEsküvők nyertesének férje a Borsnak elismerte, válnak. Péter a playmate Fogarasy Mariannal jár. Véget ért egy ­va­ló­ság­show-szerelem: a TV2 férj-feleség kereső műsorának nyertesei válnak.
Noha korábban is felröppentek olyan hírek, hogy a győzelmükkel tizenkétmilliót bezsebelő Patkó Csenge (ő az Első Emelet énekesének, Kikinek a lánya) és Baranyi Péter kapcsolata megromlott, a szakítás tényét a férj most először – ismerte el a Borsnak.
– Mindenben megállapodtunk, igazságosan, így októberben már csak azért kell elmennünk a bíróságra, hogy kimondják a válást – mondta lapunknak Péter, aki az okokról nem kívánt beszélni, az új szerelemről azonban igen. – Amikor bemutattak minket egymásnak és egymás szemébe néztünk, már akkor tudtuk, hogy ebből bizony lesz valami. Annyira sugárzik belőle a pozitív energia, az élethez való pozitív hozzáállás, hogy az utánozhatatlan. Boldog vagyok! – magyarázta a férfi szíve választottjáról, aki nem más, mint a David Beckhammel és Cristiano Ronaldóval pózoló Fogarasy Mariann… A teljes cikket itt olvashatod el.
További playmate hírek: Lévai Adrienn a kurválkodásról nyilatkozik – Mónus Emese és Horváth Zsófi csókolóztak egymással – Dundika, Hornyák Hajnalka pinája látszik a fotón – A dubajozásról Márki Zsuzsi véleménye itt olvasható – Voksán Virág playmate és diszós Dj Flower cikkek.