Sáfrány Emese, Aleksa Diamond néger fasszal a seggében

Sáfrány Emese, vagyis Aleska Diamond néger fasszal a seggében. Interracial orgia néger faszokkal, és magyar lányokkal. Az egyik lány Sáfrány Emese a riporternő és meztelen időjós, aki a világhírű pornósztár Aleska Diamond. A fotón a jobb oldali lány Aleska Diamond (Aleksa Diamond, Aleksa, Alesksa, Alexa, Alexa Diamond, Alexy, Emese, Valentine). A sorozatból bemutató képek itt, a teljes 480 fotóból álló galériát itt nézheted meg.

safrany_emese_es_neger_faszok

Más irányba próbálja terelni az életét az AVN év pornósa díjra jelölt 24 éves Aleska Diamond, az irány pedig a média. A Sáfrány Emese néven anyakönyvezett pornós azt mondta: nem arról van szó, hogy megunta volna a felnőtt filmeket, nem is fásult bele a szakmájába.
– 24 éves vagyok, új kihívásra vágyok, és úgy érzem, több lehetőség is van bennem. Egyértelmű volt, hogy a média felé megyek, mert ott ki tudom fejezni magam, el tudok jutni az emberekhez, ráadásul kamerafüggőségben is szenvedek – magyarázta.
– Én szívesen lenyelem a spermát, ha arról van szó, de sokkal szexisebben élem meg azt, ha szép lassan kifolyathatom a számon, mert akkor az látszik, viszont ha lenyelem, akkor az el is tűnik – vallotta egy interjúban.