Sáfrány Emese magyar időjóst a négerek csúcsra baszták

Safrany_Emese_harom_fasszal_baszikCsúcsra jutott szakmájában Aleska Diamond. Igaz, a topless időjós Sárfány Emese nem meteorológusként kapott díjat, de számára az is értékes, hogy az év legjobb külföldi színésznője lett a Las Vegas-i Xbiz Awards pornógálán. A pornós szakma is csodálja, hogy Aleksa Diamond az alacsony lány, hogy tudja az ánuszába és vaginájába fogadni a 28 centis néger hímvesszőket. Egyszerrre is.
Másodszorra lett az év legjobb külföldi pornószínésznője Aleska Diamond, akit a hazai nézők a PRO4 topless időjárás-jelentés műsorvezetőjeként ismerhetnek. A 24 esztendôs lány – eredeti nevén Emese – néhány hete örvendezteti meg a férfi tévénézőket azzal, hogy időjósként a képernyőn vetkőzik, ám a pornóiparban jártasabbak már ismerhetik a nevét. Öt éve van a pornószakmában, és rátermettségét külföldön is elismerik és csodálják.
– Tavaly is engem választottak az év legjobb külföldi színésznőjének. Még nem nagyon fordult elő, hogy egy európai lány kétszer is elnyerte a szakma legfontosabb díját – büszkélkedett a Borsnak Aleska Diamond.
negerek_basszak_seggbe_a_magyar_idojostA vetkőző időjós úgy tervezte, hogy barátjával megy ki a vegasi díjkiosztó gálára, de az esemény előtt szakítottak, és a férfi már az új barátnőjét vitte ki. – Nekem nem lett volna férfi kísérőm, így inkább kihagytam a gálát, mert nem számítottam arra, hogy újra nyerhetek. Végül az exem, akivel jó a viszonyunk, értesített kintről, hogy díjaztak – mesélte a filmcsillag.
Az elismerés pénzzel nem jár, de akkora presztízst jelent a szakmában, hogy az ügynökségek kapkodnak majd érte. – Jelenleg két filmet forgatok, emellett rádióműsort vezetek, és a topless időjárás-jelentés műsorvezetőjeként is van elég elfoglaltságom. Tavaly, amikor először megnyertem ezt a díjat, azt mondtam, már mindent elértem a szakmámban, és egy-két éven belül abbahagyom a felnőttfilmezést, de most azt mondom, ki kell használni a díjjal járó előnyöket.
– Amint ez megtörténik, lezárom az életemnek ezt az időszakát, és szívesen folytatnám a pályámat a médiában – mondta a lány, aki a magánéletben annyira visszafogott, hogy amikor elárulja, mi a szakmája, legtöbbször nem hiszik el. – A pénz miatt kezdtem el, aztán megkedveltem. Szeretek szerepelni, szeretem, ha filmeznek, fotóznak, szeretem a szép ruhákat, sminkeket, utazásokat és a jó társaságot – írja a Bors online oldala itt.
Kapcsolódó cikkek: Sáfrány Emese pornós nevén Aleska Diamond bevállalós pornósztár lett – Sárfány Emese pornós időjós nem találja az igazit – Sáfrány Emese, Aleska Diamond néger fasszal a seggében – Topless időjósok vetkőzős videó – Ledobta bugyiját a pornós riporternő Emese – Aleska Diamond (Sáfrány Emese) pornóvideó a szabadban – Aleska Diamond két fasszal videózik – Sáfrány Emese a pornózó riporternő – Életrajz és további linkek itt.