Savval öntötték le a szépségkirálynő arcát

sav_marta_szexpsegkiralynoEgy nappal élete legfontosabb estéje előtt szörnyű merénylet áldozata lett a Miss Kolumbia szépségverseny egyik döntőse. Maria Fernanda Nunez arcába azonban savat öntött egy merénylő, és ezzel örökre elcsúfította.
Örök életére megnyomorította egy támadó a Miss Kolumbia szépségverseny egyik döntősét. A 22 éves Maria Fernanda Nunez éppen a királynőválasztás főpróbájáról tartott hazafelé, szülővárosát Cucutát képviselte volna, amikor egy merénylő megtámadta.
A férfi a semmiből tűnt elő egy motorkerékpáron, és figyelmeztetés nélkül savat öntött a modell arcába. Kegyetlen tettével a férfi valószínűleg örök életére megfosztotta szépségétől a lányt.
– A szépségversenyt az esetre való tekintettel elhalasztjuk – mondta Patricia Fernandez, a szépségverseny szervezője. – A férfi semmiféle könyörületet nem tanúsított, egyszerűen leöntötte Mariat.
A maró folyadék teljesen szétroncsolta a királynőjelölt arcát és mélyen károsította a hússzöveteket is. A támadás óriási fájdalommal járt, de a lány számára a lelki sérülést valószínűleg még ennél is nehezebb lesz feldolgozni. A fiatal modell természetes szépségével kereste a kenyerét, és nagy karrierre számíthatott, a merénylet azonban kettétörte az életét. Jelenleg orvosi megfigyelés alatt tartják, és az egész arcát kötések borítják. Még a szemét is be kellett kötni, csak az ajkai látszanak ki a gyolcsok alól. A kolumbiai rendőrök próbálják kideríteni, mi sarkallta a férfit erre a szörnyű tettre, a merénylő indítékai azonban egyelőre ismeretlenek.

One thought on “Savval öntötték le a szépségkirálynő arcát

Vélemény, hozzászólás?