Tiger Woods a pornóiparba betörve is milliárdos maradt

A 34 éves sztárgolfozó hosszú évek óta a legjobban kereső sportoló a világon, az idei évben versenyt sem tudott nyerni, de mégis ő lett a legjobban kereső sportoló 2010-ben.
Ebben az évben 19,5 milliárd forintot golfozott össze Tiger Woods. A szexbotrányairól és házi szexvideójáról hírhedté vált Woods-ot minden versenyre meghívták.
– Nem érdekel a pénz, nem számolom, hogy mennyit keresetem, nem azért mert beképzelt vagyok – mondta Woods, amikor arról kérdezték, nem aggasztja-e, hogy a zűrös magánélete, a félrelépései és a válása miatt 1,5 milliárd forintnyi dollárral megcsappant a bevétele. – Az elmúlt hónapok nagyon megviseltek, és csak a becsületemen ejtett folt eltüntetése foglalkoztat.
Tiger Woods szex, pornó, bulvár: Tiger Woods pornószínésznővel dugott kamera előtt – Woods gyógyszerektől volt ilyen nagy bika – Tiger Woods vágyfokozóval kúrta Rachel Uchitelt – Tiger Woodsnak zabigyereke van – Potencianövelővel dugta a csajokat a kanos sztár – A szexuális vágy meghülyíti a férfiakat – Pornófilm készül Tiger Woods szexkalandjairól – Tiger Woods szétbaszott ribancai – Tiger Woods tízmillió dollárt fizetett a szerető hallgatásáért – Joslyn James pornósztár, Tiger Woods egyik kurvája

Vélemény, hozzászólás?