VV Éva 100 ezer volt szilveszterre

Az interneten hirdette meg a botrányairól ismert valóságshow-szereplő, hogy azzal várja az új évet, aki fizet érte. A szabott árért egész éjszakára kapható Baukó Éva. Már több mint százan jelezték, hogy engem akarnak – vallotta VV Éva, miután a Facebookon kiírta, hogy szabad lesz szilveszterkor, majd egy következő bejegyzésben jelezte, hogy a díja aznap éjszakára kerek százezer forint.

Úgy tűnik, hogy az egykori valóságshow-szereplőre még mindig van kereslet, legalábbis erről árulkodik, hogy Éva naptárában de­cember 31-e biztosan nem marad üres. Vajon mit takar az egy éjszaka kifejezés? Hiszen a férfiak legtöbbje ilyenkor intim együttlétre gondol vagy legalábbis arra vágyik.
– Ha elhív egy társaság, akkor biztosra vehetik, hogy csinálom a hangulatot. Fényképeket készítünk, és autogramot osztogatok – mondja Bau­kó. – A bulira egyébként elkísér a sofőröm, aki egyben a testőröm is.
Mitől lett ilyen magas a tarifa? Hiszen a volt valóvilágosok közül már alig páran hakniznak, egy éjszaka pedig 70-80 ezer forintnál nagyobb összegbe biztosan nem kerül. – Azért ennyi a díj, mert szilveszter van. Az ár attól is függ, hogy hova megyek, mert az útiköltség növelheti az összeget – magyarázza Évi, aki azt is elárulta, hogy tettek már neki ennél sokkal magasabb árajánlatot is… A teljes cikk a Borsban itt olvasható.