Svakom bonnie vibrátor (piros)

10 rezgési funkcióval rendelkező, kétvégű, mind a két végén külön motorral rendelkező, multifunkciós, vibrátoros masszírozó készülék.
Különleges kialakítású vibrátor a minőségi termékeiről híre Svakomtól.
A gyártó a játékszer mindékt végében elhelyezett egy egy erős vibrációs motort, amik mély tónusú rezgésekkel rezgésekkel rezegtetik meg azt.
Ha ez első nézetre nem tetszene, nézelődj tovább vagy szexüzletünk urak és hölgyek számára is elérhető, nálunk mindenki megtalálja a kedvére való terméket.

A gyártó szándéka szerint a nagyobbik ág a külső stimulációs pontos izgatásáért felel, a kisebbik vége pedig a belső stimulálásért.
Az eszköz további érdekes jellemzője, hogy a kesekenyebbik ág, a kisebb gömbbel a végén hajlítható, nagyjából megtartja azt az alakot amire behajlítjuk, ez jól jöhet a g-pont stimulálása során.
A vibrátor egyébként kiváló minőségű szilikon burkolatot kapott, felülete enyhén puha, teste leszámítva az említett hajlíthatóságot, merev. 
Számos rezgésritmus közül választhatunk a használat során, valamint ott van az S betűvel jelölt gomb is, ami a gyártó speciális rezgésprogramja, ami az előjátéktól egészen a csúcsig vezeti használóját.
A vibrátor természetesen akkumulátorral van felszerelve, és teljes mértékben vízálló, így a tisztítás során sem kell vigyáznunk, sőt akár a víz alá is magunkkal vihetjük.

Teljes hossza: 20 cm
Behelyezhető hossz: 11,5 cm
A nagyobbik gömbös vég átmérője: 4, 8 cm
A kisebbik gömbös vég átmérője: 3 cm
Tömege: 128 gramm
Két darab erős, de csendes motor
10 különféle rezgésritmus + 1 a Svakom különleges rezgésprogramja
Akkumulátoros működés, 400 mAh Po- li akkumulátor
Töltési idő: 1,5 óra
Működélsi idő átlagos rezgésintenzitás mellett: 3 óra
USB töltőkábel a dobozban
Teljesen vízálló kivitel
Anyaga: kiváló minőségű, bőrbarát szilikon
LED megvilágítású kezelőgomok, és Svakom Logó
Tároló tasak a dobozban
Tetszetős csomagolás
Prémium minőség
A személyes visszajelzések és Google értékelések alapján a vásárlók jó véleménnyel vannak rólunk, a bizalom tekintetében ne legyenek kétségeid.
Ha tetszik a termék, akkor ide kattintva rendelheted meg.

Vélemény, hozzászólás?