Svakom candy klitorisz vibrátor (halvány kék)

A Svakom cég kínálatába tartozik ez az érdekes koncepciójú csikló izgató, melynek formája egy halacskára hasonlít.
A halacska egyik ajkának gyors mozgása biztosítja az érzékeny külső pontok stimulációját, kiegészítve a vibrátortestben lévő vibráció rezgésével. Érdemes megnézni a lenti videót is, mert úgy rögtön érthetővé válik a koncepció amit ennél a modellnél kitaláltak.
Ha férfiaknak és nőknek vagy mindkét nemnek ajánlott szex segédeszközöket személyesen szeretnél vásárolni, erre is van mód, Budapesten az Astoriánál található legjobb szexshop boltban megteheted.

(Videó második felében van ez a termék).
A magas tónusú, igazi bizsergető rezgés intenztiása nem szabályozható, a szájmozgás sebessége viszont igen, ha be van kapcsolava akkor forog és rezeg is egyben.
A készülék működése nem kifejezetten csendes, mivel a fogó mechanikának van némi hangja, de bőven a nem zavaró szint alatt van.
A játékszer kiváló jellemzőkkel van felvértezve: akkumulátoros működésű, teljesen vízálló kivitelű, és a kezelőgombokat, valamint a töltőnyílás környékét, teljes egészében kiváló minősgéű szilikon borítja.
Az esztétikus dobozban találunk még egy tároló tasakot is az elengedhetetlen USB- s töltőkábel mellett, valamint egy garanciajegyet, amivel a gyártó 10 év problémamegoldást kínál, ha regisztráljuk a terméket.

Méretei: 9, 6 cm x 5, 2 cm x 4, 2 cm
Tömege: 76 gramm
Egyszerű, kétgombos vezérlés, LED megvilágítású gombok
Három fokozatban állítható a száj mozgási sebessége
Egy fokozatú rezgés
Akkumulátoros működés (300 mAh Po- li)
USB töltőkábel a dobozban
Teljesen vízálló kivitel
Töltési idő: 60 perc
Működési idő: kb.
60 perc
Anyaga: kiváló minőségű, bőrbarát szilikon, ABS műanyag
Tároló tasak a szett része
Prémium minőségá termék
Sokak képzeletét beindítják az ilyen, [CATEGORY] kategóriában lévő termékek. Ha úgy érzed, hogy jó lenne neked, akkor tedd a kosárba.
Ha tetszik a termék, akkor ide kattintva rendelheted meg.

Vélemény, hozzászólás?