A 69-es pozíció

Sok olyan pár akad, aki szereti az orális szexet, de nem igazán vannak oda a 69-es pozitúráért, amelynek során egyszerre kellene egymást izgatni. Ennek az lehet az oka, hogy ha valaki az orális szexet kapja, akkor nincs más dolga, mint hogy ellazuljon, és élvezze az egészet – tehát nem kell azon idegeskednie, hogy vajon sikerül-e mindeközben a másikat is eljuttatni a csúcsra.
Annak ellenére azonban, hogy nem kevés koncentrációt igényel, a kölcsönös orális szex nagyszerű dolog lehet. Van, akinek egyenesen ez a kedvence az összes szexuális örömszerzési mód közül, hiszen remek élmény egyszerre adni és kapni az élvezetet. Amennyiben neked sokszor gondod akad azzal, hogy a kölcsönös örömszerzés során egyszerre figyelj a párodra és a saját gyönyörödre is, ismerd meg a titkát!
Megfelelő pozíció: A legtöbb nő már rögtön a 69-es helyzet legelején akadályokba ütközik, történetesen, amikor azt a bizonyos, sokak számára kínos helyzetet kell felvenni, melynek során a popsi pontosan a férfi arca fölött helyezkedik el. Azonban nem ez az alsó-felső helyzet az egyetlen lehetséges módja a kölcsönös orális szexnek.
Kevésbé népszerű… A teljes cikk itt olvasható.

Vélemény, hozzászólás?